Ταμίλα Κουλίεβα για τη μητέρα της που πάσχει από άνοια: Τα συμπτώματα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, ραγίζει η ψυχή μου

Δεν έχει φτάσει σε σημείο να μη με αναγνωρίζει, πρόσθεσε

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για την προδοσία, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, αλλά και τη μητέρα της που πάσχει από άνοια και ζει στη Ρωσία.

Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, δήλωσε: «Για μένα η προδοσία δεν περιορίζεται στην απιστία. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά άλλα σπουδαία πράγματα τα οποία είναι πολύ πιο σημαντικά, όπως ο αλληλοσεβασμός και η αγάπη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά: «Είμαι της άποψης ότι ποτέ δε πρέπει να λέμε ποτέ. Προς το παρόν δε διαφαίνεται στον ορίζοντα κανένας δεύτερος γάμος».


Όσο για τη μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια, δήλωσε: «Φέτος έχω πάει ήδη τρεις φορές στη Ρωσία για να δω τη μητέρα μου. Έχει άνοια. Είναι πολύ δύσκολο, ραγίζει η ψυχή μου. Τι να πω. Το να συζητιέται το θέμα της άνοιας μπορεί να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους. Είναι ένα είδος συμπαράστασης και είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που το ζουν και το βιώνουν να έχουν κάποιον να τους μιλήσει και να το μοιραστούν».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Σκέφτομαι τη μητέρα μου που μια ζωή ήταν πολύ δυναμική, δούλευε, είναι επιστήμονας, για την εποχή της ήταν πάρα πολύ μπροστά, είναι πολύ δύσκολο να τη βλέπω σε αυτή την κατάσταση. Δεν έχει φτάσει σε σημείο να μη με αναγνωρίζει, αλλά τα συμπτώματα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Έρικ Άνταμς: Οι περίεργες σχέσεις του δημάρχου της Νέας Υόρκης με την Τουρκία - Δωρεές, ταξίδια και αεροπορικά εισιτήρια

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της κόρης της και της εγγονής της που ήταν στις πρώτες θέσεις στο Ηρώδειο

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά: «Άνοιξε την πόρτα και βγες με τα χέρια στο κεφάλι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr