Μάικλ Ντάγκλας: Έσβησε κεράκι με happy birthday από τον Μπόνο των U2 και την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Μάικλ Ντάγκλας: Έσβησε κεράκι με happy birthday από τον Μπόνο των U2 και την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Ο διάσημος ηθοποιός γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του

douglas3
Με έναν μοναδικό τρόπο γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του ο Μάικλ Ντάγκλας καθώς είχε την ευκαιρία να ακούσει να του τραγουδούν το happy birthday η σύζυγός του Κάθριν Ζέτα Τζόοουνς και ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο.

«Τι πανέμορφο δώρο. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Σας αγαπάμε όλους» έγραψε στη λεζάντα του σχετικού βίντεο ο Μάικλ Ντάγκλας.



Την Τετάρτη ο Μάικλ Ντάγκλας είχε λάβει άλλο ένα ιδαίτερο δώρο από την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με αφορμή τα 55α γενέθλιά της που γιορτάζει την ίδια ημέρα με εκείνον.

Στη φωτογραφία της από τα παλιά, η σταρ πόζαρε ολόγυμνη σε ένα μπάνιο, έχοντας θολώσει τα επίμαχα σημεία, φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και κοιτώντας τον καθρέφτη.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ηθοποιός σχολίασε χιουμοριστικά ότι η αποκαλυπτική φωτογραφία του νεότερου εαυτού της είναι το δώρο στον σύζυγό της, καθώς μετά από 25 χρόνια μαζί «έχει ξεμείνει από ιδέες για δώρα».

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Με το κοστούμι γενεθλίων μου! Μετά από πάνω από 25 χρόνια που μοιράζομαι την ημέρα των γενεθλίων μου με τον σύζυγό μου, έχω ξεμείνει από ιδέες για δώρα! Αυτή είναι η δεύτερη επιλογή δώρου, ενώ οι μπάλες του γκολφ είναι η πρώτη επιλογή... φυσικά».

Δείτε τη φωτογραφία

Νωρίτερα, η Τζόουνς ανάρτησε μια τρυφερή φωτογραφία τους και ευχήθηκε σε ξεχωριστό post στον άντρα της: «Χρόνια πολλά στον Μάικλ και σε μένα!! Αυτοί ήμασταν εμείς στα γενέθλιά μας πριν από 25 χρόνια! Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Ο φίλος μας Jean Pigozzi μας τράβηξε στη Νέα Υόρκη!!».


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Θέλουμε να λύσουμε το θέμα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ με την Τουρκία - Καμία λύση δύο κρατών στην Κύπρο

Έφυγε με άδεια χέρια από τη Γαλλία ο Ολυμπιακός, ηττήθηκε 2-0 από τη Λιόν - Δείτε τα γκολ

Η Ναόμι Κάμπελ έπαιρνε λεφτά για φιλανθρωπίες και τα «έτρωγε» σε πεντάστερα ξενοδοχεία, σπα και… τσιγάρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης