Survivor: Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον χαμό του πατέρα μου, είπε ο Άγγελος Τσάκας

Survivor: Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον χαμό του πατέρα μου, είπε ο Άγγελος Τσάκας

Ο πατέρας μου ήταν το νούμερο ένα στην οικογένεια μου, πρόσθεσε συγκινημένος ο παίκτης

survivor_-_tsakas
Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor», ο Άγγελος Τσάκας μίλησε για το πώς ήταν ως παιδί και ως νέος, αλλά και τη δύσκολη διαχείριση της απώλειας του πατέρα του.

Ο παίκτης της πράσινης ομάδας του Survivor μίλησε για τον νεότερο εαυτό του: «Ο Άγγελος μικρός ήταν ένα παιδί που λόγω και της δουλειάς, που πήγαινε σεζόν στην εστίαση, δεν είχε πολύ μυαλό μες στο κεφάλι του. Δεν είχα πολλά πράγματα να σκεφτώ, περνούσα απλά τις μέρες μου ωραία και δεν με ένοιαζαν πως ή αν περνάνε οι μέρες. Ήταν πολύ ωραία χρόνια, δεν μετανιώνω για τίποτα, ξέρω ότι έχω κάνει αρκετά λάθη σαν μικρός αλλά γενικά είχα πολύ ωραία και παιδικά και εφηβικά χρόνια».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4gjd43k5tjl)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, περιέγραψε τη σχέση του με τον χορό: «Κατάλαβα ότι ο χορός μου αρέσει, διασκεδάζω, κάνω κάτι που ξεχνιέμαι. Μέχρι που καταφέραμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και έχουμε λίγο ακόμα. Είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει την καλύτερη θέση στην Ελλάδα. Το είχα αφήσει για κάποια χρόνια, τα οποία ήταν λίγο δύσκολα για μένα. Δεν ήθελα πολλά πολλά με κανέναν σχεδόν τότε, ήμουν πιο χαμηλών τόνων».

Ο παίκτης διηγήθηκε στην κάμερα τη στιγμή που πέθανε ο πατέρας του και το γεγονός ότι ακόμα δεν τον έχει ξεπεράσει: «Ετοιμαζόμουν ένα πρωί να πάω για σνόουμπορντ και απλά με πήραν τηλέφωνο για να πάω να τον δω. Ο πατέρας μου ήταν το νούμερο ένα στην οικογένεια μου, το στήριγμα το δικό μου, της μητέρας μου και της αδελφής μου. Οπότε τα επόμενα δυο χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα για όλη την οικογένεια».

Και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι ούτε να το αναφέρω, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα. Οπότε προσπαθώ να τον έχω απλά μέσα μου γιατί ξέρω ότι είναι μέσα μου. Είχαμε πάντα τις διαφωνίες μας αλλά ήξερα ότι με εμπιστεύεται πάρα πολύ. Με επηρέασε πάρα πολύ και δεν ήξερα πως να προχωρήσω γιατί ήρθαν πάρα πολύ απότομα τα πράγματα εκείνη την περίοδο στη ζωή μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Θέλουμε να λύσουμε το θέμα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ με την Τουρκία - Καμία λύση δύο κρατών στην Κύπρο

H Ναόμι Κάμπελ έβαλε τα κλάματα στην πρώτη εμφάνιση μετά το σκάνδαλο για τις φιλανθρωπίες που «έτρωγε»: Δεν είχα κανέναν έλεγχο

Το Ισραήλ αποδεκατίζει τη Χεζμπολάχ χτυπώντας εκατοντάδες στόχους στον Λίβανο - Στο κάδρο του πολέμου και οι Χούθι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης