Πριγιάνκα Τσόπρα - Στάνλεϊ Τούτσι: Στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της σειράς Citadel

Πριγιάνκα Τσόπρα - Στάνλεϊ Τούτσι: Στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της σειράς Citadel

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

chopra-tucci
Οι Πριγιάνκα Τσόπρα και Στάνλεϊ Τούτσι εθεάθησαν να γυρίζουν μια έντονη σκηνή για τη δεύτερη σεζόν της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς δράσης «Citadel» στο Λονδίνο.

Σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι δύο ηθοποιοί διακρίνονται να διαπληκτίζονται στους δρόμους της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου.
Η Τσόπρα που υποδύεται την κατάσκοπο Νάντια Σιν και ο Τούτσι που έχει τον ρόλο της ιδιοφυΐας της τεχνολογίας, Μπέρναρντ Όρλικ στο θρίλερ κατασκόπων της Amazon Prime Video έκαναν γυρίσματα στους δρόμους του Σόρντιτς προκαλώντας σχόλια των θαυμαστών της σειράς στο διαδίκτυο.

Κλείσιμο
Η πρώτη σεζόν του «Citadel» ήταν μια από τις πιο ακριβές τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών με προϋπολογισμό παραγωγής 300 εκατομμύρια δολάρια.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν, η Νάντια Σιν και ο σύντροφός της Μέισον (τον οποίο υποδύεται ο Ρίτσαρντ Μέιντεν), που εργάζονται για την κατασκοπευτική υπηρεσία Citadel, ανακαλύπτουν μια επικίνδυνη νέα οργάνωση, τη Manticore. Οι δύο πράκτορες των οποίων οι μνήμες έχουν σβηστεί από την τελευταία τους αποστολής, στρατολογούνται ξανά και έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεων μιας άλλη ζωής τους.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Θέλουμε να λύσουμε το θέμα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ με την Τουρκία - Καμία λύση δύο κρατών στην Κύπρο

Έφυγε με άδεια χέρια από τη Γαλλία ο Ολυμπιακός, ηττήθηκε 2-0 από τη Λιόν - Δείτε τα γκολ

Η Ναόμι Κάμπελ έπαιρνε λεφτά για φιλανθρωπίες και τα «έτρωγε» σε πεντάστερα ξενοδοχεία, σπα και… τσιγάρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης