Οι Coldplay θα καταρρίψουν το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ στο Γουέμπλεϊ

Το βρετανικό συγκρότημα αρχικά ανακοίνωσε έξι συναυλίες αλλά πρόσθεσε τέσσερις επιπλέον

Οι Coldplay πρόκειται να δώσουν 10 συναυλίες στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου το επόμενο καλοκαίρι και θα καταρρίψουν το ρεκόρ που κατέχουν η Τέιλορ Σουίφτ και το συγκρότημα Take That.

Το βρετανικό συγκρότημα αρχικά ανακοίνωσε έξι συναυλίες στο Γουέμπλεϊ τον επόμενο Αύγουστο, αλλά πρόσθεσε τέσσερις επιπλέον για τον Σεπτέμβριο λόγω «πρωτοφανούς ζήτησης» κατά τη διάρκεια προπώλησης μόνο για θαυμαστές του το πρωί της Πέμπτης.Η γενική πώληση εισιτηρίων ξεκίνησε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

Σε αντίθεση με τους Oasis, το συγκρότημα έχει αρνηθεί να χρησιμοποιήσει το μοντέλο τιμολόγησης της Ticketmaster – με το οποίο οι τιμές προσαρμόζονται ανάλογα με τη ζήτηση. Οι τιμές των εισιτηρίων για αυτές τις συναυλίες είναι σταθερές, διευκρινίζεται σε ανακοίνωση, σύμφωνα με το BBC.

Οι Coldplay διοργανώνουν περιοδεία το 2025 για την προώθηση του 10ου άλμπουμ τους «Moon Music», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου. Το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί στο Music Venue Trust, το οποίο υποστηρίζει μικρές αίθουσες συναυλιών σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr