Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: Είναι το «λαχείο» μου, είμαστε μαζί 16 χρόνια

Είχα αμφιβολίες γύρω από τον γάμο και τα παιδιά, γιατί θέλω να είμαι συνεπής σε μία τόσο μεγάλη ευθύνη, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Θάλεια Ματίκα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη σειρά «Ο Γιατρός», όπου συμμετέχει, αλλά και τον αγαπημένο της, Τάσο Ιορδανίδη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», η ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά, στη σειρά του Alpha.

«Είναι ένα ιατρικό δράμα με αυτοτελή επεισόδια αλλά οι βασικοί χαρακτήρες έχουν και τις ιστορίες τους. Εγώ υποδύομαι την Άννα, μία νευρολόγο ψυχίατρο, την πρώην σύζυγο του γιατρού, του Αντρέα, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Η Άννα θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί με τον σύντροφό της, αλλά υπάρχουν και συναισθήματα για τον πρώην σύζυγό της που δεν έχουν ξεπεραστεί», είπε χαρακτηριστικά.


Για τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ανέφερε: «Με τον Κωνσταντίνο έχουμε συνεργαστεί ξανά, είχαμε κάνει ένα σίριαλ κι έχουμε περάσει υπέροχα. Χαίρομαι πάρα πολύ που ξανασυναντηθήκαμε τηλεοπτικά, είναι ένας υπέροχος συνεργάτης, ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, ένας ευφυής άνθρωπος, με πολύ χιούμορ κι εμένα μου ταιριάζει πολύ».

Αναφορικά με τον Τάσο Ιορδανίδη και τη σχέση τους, δήλωσε: «Είναι το "λαχείο" μου, είμαστε μαζί 16 χρόνια. Εγώ αναγκάζομαι να αναλάβω τον ρόλο του ψύχραιμου γονιού με τα ατυχήματα των παιδιών, γιατί ο Τάσος δεν είναι. Μεγαλώνοντας και οι δύο προσπαθούμε να φεύγουμε από οποιαδήποτε μικροπρεπή σκέψη».

Τέλος, πρόσθεσε: «Η δημιουργία οικογένειας είναι τεράστια ευθύνη που δεν αλλάζει, δεν μπορείς να την ανατρέψεις. Όταν αναλαμβάνω μεγάλες ευθύνες, θέλω είμαι συνεπής, για αυτό και είχα πάντα αυτή την αμφιβολία γύρω από τον γάμο και τα παιδιά».


Ειδήσεις σήμερα:

Λαύριο: «Γιατί τσακώνεστε, τι διαφορά έχετε» - Δύο τραυματίες από τα μαχαιρώματα έξω από το 1ο ΕΠΑΛ

Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ - Σήμερα το pre-wedding party, αύριο ο γάμος

Μαρινέλλα: Σταθερή και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr