Ρέμπελ Γουίλσον - Ραμόνα Αγκρούμα: Παντρεύονται στη Σαρδηνία αυτό το Σαββατοκύριακο

Ρέμπελ Γουίλσον - Ραμόνα Αγκρούμα: Παντρεύονται στη Σαρδηνία αυτό το Σαββατοκύριακο

Μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης 

rebel-gouilson
Η Ρέμπελ Γουίλσον και η Ραμόνα Αγκρούμα παντρεύονται στη Σαρδηνία αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια σχέσης, οι δύο γυναίκες ετοιμάζονται να ανταλλάξουν όρκους αγάπης, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον τους που μίλησε στο US Weekly.

Μέχρι στιγμής καμία από τις δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση του γάμου τους.

Κλείσιμο
Το 2022, Ρέμπελ Γουίλσον δήλωσε ότι είναι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και παρουσίασε στους θαυμαστές της τη σύντροφό της.

«Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν πρίγκιπα της Disney... αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια πριγκίπισσα της Disney #loveislove», έγραψε η ηθοποιός του «Pitch Perfect», στη λεζάντα της σέλφι που ανέβασε στο Instagram μαζί με την αγαπημένη της Ραμόνα Αγκρούμα.


Τον Μάιο εκείνης της χρονιάς, η Γουίλσον είχε αποκαλύψει ότι ήταν «ευτυχώς» σε σχέση, αλλά δεν δεν είχε αποκαλύψει την ταυτότητα του συντρόφου της.

«Είμαι τώρα ευτυχώς σε μια σχέση», είχε πει στο podcast «U Up» της Τζορντάνα Αβραάμ και του Τζάρεντ Φριντ. «Τους γνώρισα στο στήσιμο ενός φίλου».

Η 42χρονη Γουίλσον πρόσθεσε ότι έψαχνε τον έρωτα σε εφαρμογές γνωριμιών, αλλά τελικά γνωρίστηκε με τη νέα της σύντροφο μέσω ενός φίλου της.

«Έμπαινα και έβγαινα στην εφαρμογή Raya», είπε για να συνεχίσει: «Μας ήξερε και τους δύο για τουλάχιστον πέντε χρόνια και πίστευε ότι θα τα πηγαίναμε καλά – και να που τα καταφέραμε».

Η Ρέμπελ και η Ραμόνα έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο πάρτι για τα Όσκαρ του Vanity Fair τον Μάρτιο του 2022.


Η Γουίλσον και η Αγκρούμα έχουν ποζάρει σε πολλες κοινές φωτογραφίες στο Instagram της κωμικού, αν και αρχικά φαινόταν ότι ήταν απλώς φίλες. Ο λογαριασμός της Αγκρούμα είναι ιδιωτικός, οπότε είναι άγνωστο αν και εκείνη έχει μοιραστεί φωτογραφίες με την αγαπημένη της.

Η κωμική ηθοποιός πριν την Αγκρούμα ήταν ζευγάρι με τον Jacob Busch, αλλά χώρισαν το 2021. Στη συνέχεια είχε σχέση με τον τενίστα Matt Reid.


Ειδήσεις σήμερα:

Λαύριο: «Γιατί τσακώνεστε, τι διαφορά έχετε» - Δύο τραυματίες από τα μαχαιρώματα έξω από το 1ο ΕΠΑΛ

Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ - Σήμερα το pre-wedding party, αύριο ο γάμος

Μαρινέλλα: Σταθερή και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης