Γλυκερία για Μαρινέλλα: Με ένα μεγάλο «σ' αγαπώ» σου εύχομαι από καρδιάς να γίνεις καλά

Γλυκερία για Μαρινέλλα: Με ένα μεγάλο «σ' αγαπώ» σου εύχομαι από καρδιάς να γίνεις καλά

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε η τραγουδίστρια

glikeria-marinella
Η Μαρινέλλα δίνει μια μεγάλη μάχη για τη ζωή της μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Συνάδελφοι και φίλοι της σπουδαίας ερμηνεύτριας, ανυπομονούν να μάθουν καλά νέα για την εξέλιξη της υγείας της, ενώ δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης.

Ανάμεσά τους και η Γλυκερία, η οποία έγραψε σε ανάρτησή της το πρωί του Σαββάτου: «Αγαπημένη μου Μαρινέλλα με ένα μεγάλο "σ' αγαπώ" σου εύχομαι από καρδιάς να γίνεις καλά και να επιστρέψεις γρήγορα κοντά μας! Σε περιμένουμε να τραγουδήσουμε και πάλι παρέα!».

Δείτε τη δημοσίευση

Κλείσιμο

Δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, η αιμορραγία σταθεροποιείται, λέει η Ματίνα Παγώνη
«Σταθερή και κρίσιμη» παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, όπως αναφερόταν στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι θεράποντες ιατροί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ακολούθησε νέος κύκλος εξετάσεως το πρωί της Παρασκευής, ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να καθορίσουν τη συνέχεια της θεραπείας της τραγουδίστριας. Όπως αναφέρουν, προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια χειρουργική επέμβαση και εξακολουθεί να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή στην οποία φαίνεται να αντιδρά θετικά.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την Μαρινέλλα, είπε στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. «Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά» πρόσθεσε.

Επιπλέον, όπως δήλωσε η κ. Παγώνη, η ηλικία και το στρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, σημειώνοντας πως «η υπέρταση είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου».


Ειδήσεις σήμερα:

Άμεση ανάλυση: Η ακέφαλη Χεζμπολάχ σέρνει σε ολοκληρωτικό πόλεμο το Ιράν

Τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Δημήτριο - Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής

Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για τα τιμολόγια Οκτωβρίου - Σταθερές ή και μειωμένες οι τιμές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης