Η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται στη Λέρο - Δείτε φωτογραφίες

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται στη Λέρο - Δείτε φωτογραφίες

Το μοντέλο και ηθοποιός πραγματοποιεί στο νησί ένα workshop

katia-tarabanco
Η Κάτια Ταραμπάνκο σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, φαίνεται ότι βρίσκεται στο νησί της Λέρου.

Το μοντέλο και ηθοποιός απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού, ανεβάζοντας φωτογραφίες τόσο από τα καταγάλανα νερά, όσο και δικές της. Ωστόσο, δεν βρίσκεται εκεί για διακοπές, αλλά συμμετέχει σε ένα workshop για ηθοποιούς με τη Λυδία Γεωργανά.

Δείτε τη δημοσίευση


Κλείσιμο
_LydiasGphotography__nofilter__sunlights__mirror__portrait__WorkshopLeros
Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε γνωστή από τη νίκη της στον δεύτερο κύκλο του GNTM. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει στραφεί προς την υποκριτική κι εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που μπορεί να της επιφέρει περισσότερη γνώση κι εμπειρία.

Σε συνέντευξή της τον περασμένο Μάρτιο είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Ελένη»: «Το GNTM ήταν το ξεκίνημα για να με μάθει ο κόσμος, γιατί μόντελινγκ κάνω από 15 χρονών. Μετά το GNTM ήρθαν στη ζωή μου οι "Θαλασσόλυκοι". Είχα κάνει αίτηση για το "Survivor" πριν πάω στο "GNTM", ήμουν πιο λεπτή, πιο μικροκαμωμένη, αλλά δεν με πήραν. Μόλις με είδαν στο GNTM άλλαξαν γνώμη και μετά με πήραν».

Για την ενασχόλησή της με την υποκριτική, η Κάτια Ταραμπάνκο σχολίασε: «Παρακολουθώ σεμινάρια υποκριτικής, αισθάνομαι από μικρή ηθοποιός. Όλα τα άλλα που έχω κάνει ήταν παρακλάδια. Παράδειγμα υποκριτικής για εμένα είναι η Σαρλίζ Θέρον η οποία παραμορφώθηκε για να παίξει έναν ρόλο. Δεν έχω ακούσει άσχημα σχόλια από ηθοποιούς, αντιθέτως μου λένε συγχαρητήρια και νιώθω την αλήθεια τους. Το κυνηγούσα χρόνια, μου έχουν μείνει οι ταμπέλες του GNTM και του Survivor».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης