O Γιώργος Γεροντιδάκης απέφυγε να μιλήσει για τα προσωπικά του: «Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου»

O Γιώργος Γεροντιδάκης απέφυγε να μιλήσει για τα προσωπικά του: «Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου»

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες ότι είναι ζευγάρι με τη Δανάη Παππά

GERONTIDAKIS-GIORGOS
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Weekenders το πρωί της Κυριακής, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην σειρά του ANT1 «Grand Hotel».

Ο ηθοποιός στη συνέντευξή του θέλησε να μιλήσει μόνο για τα επαγγελματικά του και να μην αναφερθεί καθόλου στην προσωπική του ζωή. Αν και δεν αναφέρθηκε στην εκπομπή το όνομα της Δανάης Παππά, δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση μαζί της. Η ηθοποιός ωστόσο έχει απαντήσει από τη δική της πλευρά, πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Γιώργου Γεροντιδάκη

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4imsazp7yf5)

Τι ανέφερε ο ηθοποιός στη συνέντευξή του
Κλείσιμο
«Περιφρουρώ την προσωπική μου ζωή με ηρεμία, ψυχραιμία και δεν έχω να κρύψω τίποτα. Απλά κάνω τη δουλειά μου. Αν έχεις στο πλευρό σου κάποιον άνθρωπο εκτός χώρου που σε καταλαβαίνει και σε αντιλαμβάνεται καλό είναι να έχεις μια σχέση εκτός χώρου. Αν πάλι αυτή τη σχέση την πετύχεις μέσα στη δουλειά ακόμη καλύτερα. Αυτό έχει να κάνει με τους ανθρώπους, δεν κάνει η δουλειά τις σχέσεις. Αυτό φτιάχνεται με το πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Η δουλειά παίζει βασικό ρόλο, αναγκαστικά

Ποτέ δεν είχα την προσωπική μου ζωή πάνω από την επαγγελματική κι αντίστοιχα. Θεωρώ ότι όλα είναι σε ένα επίπεδο. Όπως είπα και πριν, δεν κρύβομαι. Έξω είμαι, κυκλοφορώ, μιλώ με τον κόσμο. Όποιος θέλει να μου μιλήσει και να έρθει στο θέατρο. Μία φυσιολογική ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά με εμένα» είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης με τον Δημήτρη Πανόπουλο να απαντά: «Όπως καταλαβαίνετε, η ερώτηση που θέλετε να κάνουμε για να τη διαψεύσει δεν θα γίνει γιατί δεν θέλουμε».

«Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου» συνέχισε ο ηθοποιός με τον Δημήτρη Πανόπουλο να αναφέρει: «Μα, δεν σε ρώτησα τίποτα».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το ότι συζητάμε με τον Ερντογάν, δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε - Μεγάλο ενδιαφέρον διεθνών επενδυτών για Ελλάδα

Η στιγμή που απογειώνονται τα ισραηλινά μαχητικά για να σκοτώσουν τον Νασράλα - Τι είναι οι βόμβες «bunker buster» που έριξαν


«Το ευχαριστήθηκα... και καλά της κάναμε» - Σοκάρουν οι διάλογοι για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης