Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο ηθοποιός Τζον Άστον, ο σκληρός «μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς»

Έφυγε την Πέμπτη στο Κολοράντο μετά από μάχη με τον καρκίνο - Η συγκινητική ανάρτηση του συμπρωταγωνιστή του Τζατζ Ράινολντ

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο ηθοποιός Τζον Άστον, ο οποίος έμεινε γνωστός για τον ρόλο του ως αστυνομικός από την σειρά ταινιών «Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς».

Ο Τζον πέθανε την Πέμπτη στο Ft. Collins του Κολοράντο μετά από μάχη με τον καρκίνο, ενημέρωσε εκπρόσωπός του σύμφωνα με το TMZ.

Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε σε περισσότερες από 200 κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές.

Οι πρώτες ταινίες του περιλαμβάνουν «An Eye for an Eye» (1973), «So Evil, My Sister» (1974), «Cat Murkil and the Silks» (1976), «Breaking Away» (1979), «Borderline» ( 1980) και «Honky Tonk Freeway» (1981). Είχε επίσης έναν δεύτερο ρόλο στο θρίλερ του 2007 που σκηνοθέτησε ο Μπεν Άφλεκ, «Gone Baby Gone».

Ωστόσο η ταινία που απογείωσε την καριέρα του ήταν «Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς» το 1984 με πρωταγωνιστή τον ανερχόμενο τότε Έντι Μέρφι.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε τρεις από τις τέσσερις ταινίες (1984,1987,2024)της σειράς συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης, η οποία μάλιστα κυκλοφόρησε φέτος στο Netflix και είχε τον ρόλο του αρχηγού της αστυνομίας.

Η οικογένεια παρακαλεί να γίνουν οποιεσδήποτε δωρεές στη μνήμη του ηθοποιού στην Pathways Hospice Care.

Ο Τζατζ Ράινολντ, συμπρωταγωνιστής του στην ταινία «ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς», αποχαιρέτησε τον συνάδελφο και φίλο του με ένα συγκινητικό μήνυμα

«Το βράδυ της Πέμπτης ο Τζον φαινόταν σαν να κοιμόταν αλλά οι Yankees έπαιζαν. Κέρδισαν το παιχνίδι, κατέκτησαν την κατηγορία και μετά ο Τζον έφτασε στο σπίτι.

Σαράντα χρόνια γέλια στην οθόνη και εκτός. Ο Τζον έζησε τη ζωή του!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr