Σόφι Τέρνερ: Είναι δύσκολο να είσαι μόνη μητέρα, λέει λίγο καιρό μετά το διαζύγιο με τον Τζο Τζόνας

Η ηθοποιός μίλησε για τις «προκλήσεις» της μητρότητας, μετά τον χωρισμό της 

Η Σόφι Τέρνερ μίλησε για τις δυσκολίες της μητρότητας και του να μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της, μετά τον χωρισμό από τον Τζο Τζόνας.

Η ηθοποιός μίλησε στους Sunday Times και ανέφερε αρχικά: «Είναι τόσο δύσκολο να είσαι μόνη μητέρα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ρόλο της στην επερχόμενη σειρά «Joan», που αφηγείται την ιστορία μιας ανύπαντρης μητέρας και κλέφτρας κοσμημάτων, τη δεκαετία του '80.



«Αν δεν ήμουν κι εγώ η ίδια μητέρα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είχα βάλει την ίδια ενέργεια σε αυτό. Η Τζόαν μπορεί να μην χειρίζεται τη μητρότητα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά είναι εκπληκτικό να τη βλέπεις να παλεύει πραγματικά για την κόρη της», αναφέρει η ηθοποιός.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Είναι επίσης, πολύ σημαντικό για τα παιδιά να βλέπουν πόσο σκληρά εργάζονται οι γονείς τους για αυτά».

Τέλος, αναφέρθηκε στις αλλαγές που φέρνει η μητρότητα στην επαγγελματική πορεία μιας γυναίκας. «Σε κάνει να νιώθεις ντροπή για κάποια πράγματα. Πας στη δουλειά και νιώθεις ντροπή. Δεν πας στη δουλειά και πάλι νιώθεις ντροπή μέσα σου», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

«Είναι σαν άρρωστος, δεν θέλει να πάει σχολείο», λέει ο πατέρας που κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του

Το Ισραήλ «χτύπησε» στο κέντρο της Βηρυτού - Στόχος σπίτι που έμεναν «Αδελφοί Μουσουλμάνοι», τρεις νεκροί

Στην Πτολεμαΐδα το χρυσό δελτίο των 18,6 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr