Μάστορας εναντίον δημοσιογράφων: Πατούν επί πτωμάτων για ένα σου κλικ, το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση

Ο τραγουδιστής προχώρησε σε μία ανάρτηση μετά την έντονη ενόχλησή του σε ερωτήσεις για τη Μαρινέλλα

Ο Χρήστος Μάστορας προχώρησε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, λίγες ώρες αφότου εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους που προσπάθησαν να εξασφαλίσουν δήλωσή του σχετική με τη Μαρινέλλα, λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνσή του από τη συναυλία στο Ηρώδειο, στην οποία η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο τραγουδιστής έβαλε στο στόχαστρο δημοσιογράφους, παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών και ανθρώπους που εργάζονται σε ειδησεογραφικά sites, οι οποίοι όπως αναφέρει, χρησιμοποιούν το όνομά του για να κεντρίσουν την προσοχή του κοινού και να κερδίσουν κλικ. Μάλιστα, αναρωτήθηκε πού αποσκοπούν όλα αυτά και προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να μην γεμίζουν «το μυαλό και την ψυχή τους με σκουπίδια».

Αναλυτικά, ο Χρήστος Μάστορας έγραψε τα εξής:

«Οι καιροί είναι παράξενοι φίλε μου. Όλοι μάχονται για την προσοχή σου. Και η μάχη αυτή είναι βρώμικη. Κι αυτός που χάνει κάθε μέρα είσαι εσύ. Τον χρόνο σου που τον ροκανίζουν καθημερινά… Κάποιοι από αυτούς που παρακολουθείς "πατούν επί πτωμάτων" - σαν στην ταινία "Nightcrawler" - για ένα σου κλικ. Είτε είναι κλικ στο τηλεκοντρόλ είτε σε κάποιο site. Κάποιοι φλυαρούν καθημερινά γύρω από ένα τραπέζι παίζοντας το θέατρο του καλού και του κακού μπάτσου για να στραγγίζουν τον χρόνο σου και να γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήματα που δεν έχουν ψήγμα υπερηφάνειας…

Προσφέροντας τι; Συντροφιά; Ειδήσεις; Ήθος; Τίποτα από όλα αυτά. Το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση. Η προσοχή σου είναι το νέο νόμισμα λοιπόν. Πόση από αυτή θα σπαταλήσεις και πού; Πρόσεχε τι βάζεις στο μυαλό και στη ψυχή σου φίλε γιατί αν τα γεμίσεις με σκουπίδια μόνο αυτά θα έχεις να προσφέρεις και εσύ…».

Δείτε την ανάρτηση

Ο εκνευρισμός του Χρήστου Μάστορα με τους δημοσιογράφους για τις ερωτήσεις για τη Μαρινέλλα 

Ο Χρήστος Μάστορας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, όταν οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν για να εξασφαλίσουν μία δήλωσή του για τη Μαρινέλλα, το πρωί της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου. Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής τέθηκε εκτός της συναυλίας της ερμηνεύτριας στο Ηρώδειο, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα δυσαρεστώντας τη «μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού». 

Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», ο τραγουδιστής ζήτησε από τους δημοσιογράφους που τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο να αποχωρήσουν, καθώς δεν ήθελε να προχωρήσει σε δηλώσεις.

Δείτε το βίντεο

«Δεν έχω κάτι να πω και δεν έχει αξία η άποψή μου αυτή τη στιγμή. Ας σεβαστούμε σας παρακαλώ τη Μαρινέλλα. Δεν μπορώ να απαντήσω. Καλά είμαι και ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Όταν είδε τους δημοσιογράφους να επιμένουν, ρωτώντας τον για τη Μαρινέλλα, τόνισε: «Παιδιά, συγγνώμη, αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ για κάτι. Παιδιά, δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω να πω κάτι. Μπορείτε να σεβαστείτε αυτό που ζητάω και να μην συνεχίσει αυτή η κουβέντα;». Τέλος, φανερά εκνευρισμένος και δείχνοντας προς το μέρος των δημοσιογράφων, είπε: «Ζητώ συγγνώμη από όλο το κοινό που μας κοιτάζει αυτή τη στιγμή. Σας ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι με έχετε βαρεθεί να με κοιτάζετε αλλά, βλέπετε».

Η απομάκρυνση του Χρήστου Μάστορα από τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο
Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, 24 Σεπτεμβρίου, η Μαρινέλλα έθεσε εκτός της συναυλίας της στο Ηρώδειο, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, τον Χρήστο Μάστορα.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Buongiorno», που επικαλέστηκε το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη. Σύμφωνα με αυτό αλλά και με τις πληροφορίες της Φαίης Σκορδά, αφορμή για την αφαίρεση του τραγουδιστή από τη συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας στάθηκε το γεγονός ότι ο frontman των «Μελισσών» δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Δείτε το βίντεο

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην δεύτερη πρόβα και αυτό ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε πάρα πολύ την Μαρινέλλα και ανακοίνωσε πως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι συνεπής  στις πρόβες για κάτι τόσο σημαντικό, όταν η ίδια είναι -φαντάζομαι- συνεπής στη δουλειά, στο να κάνει πρόβα, δεν μπορεί στο τελικό αποτέλεσμα να είναι στη συναυλία».

Το ρεπορτάζ, ωστόσο, ανέφερε πως μία αδιαθεσία ήταν αυτή που κράτησε τον Χρήστο Μάστορα εκτός των προγραμματισμένων προβών, γεγονός που δυσαρέστησε τη σπουδαία ερμηνεύτρια, η οποία πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον απομακρύνει από το πρόγραμμα της ζωντανής εμφάνισης.

Η απάντηση του τραγουδιστή μετά την απομάκρυνση από τη συναυλία της Μαρινέλλας
Ο Χρήστος Μάστορας προχώρησε σε ανάρτηση λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση, όπου επιβεβαίωσε ότι είχε πράγματι ένα «ξαφνικό πρόβλημα υγείας» και ευχαρίστησε τη Μαρινέλλα για την ευκαιρία που του έδωσε.

Αναλυτικά, έγραψε: «Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία!».

Δείτε την ανάρτηση



Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Νέο μήνυμα 112 για τις περιοχές Χελυδόρεο και Ζάχολη

Ισραήλ: Ο στρατός εισέβαλε στον νότιο Λίβανο - Μικρής κλίμακας οι επιχειρήσεις, λέει η Wall Street Journal

Αθήνα: Σοκάρει η επίθεση οδηγού ταξί σε διεμφυλική γυναίκα - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr