Good Job Nicky: Θα ήθελα σε τρία χρόνια να έχω ένα παιδί

Good Job Nicky: Θα ήθελα σε τρία χρόνια να έχω ένα παιδί

Νιώθω ότι είναι ένας από τους πιο απώτερους σκοπούς της ζωής, τόνισε ο τραγουδιστής

good_job_nivky
Ο Good Job Nicky μίλησε για την καριέρα του, τα προσωπικά του, το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη Eurovision και την επιθυμία του να κάνει οικογένεια.

Ο 28χρονος τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno», όπου αρχικά μίλησε για τη μουσική του: «Κάνω μουσική, για πολλούς και για εμένα. Μου αρέσει πιο πολύ το να γράφω για άλλους, μου αρέσει πιο πολύ το να μην ακούγομαι. Ο πιο αυστηρός κριτής μου είναι ο εαυτός μου. Η συζήτηση που κάνεις με τον εαυτό σου είναι ίσως και η πιο απόλυτη. Με τη μητέρα μου θα μοιράστω πρώτα ένα νέο τραγούδι. Έχουμε κάνει τις περισσότερες κουβέντες μέχρι 7 η ώρα το πρωί, να το συζητάμε, από τι σημαίνει o άνθρωπος, μέχρι τι σημαίνει το σύμπαν, μέχρι το τι θα φάμε αύριο. Της λέω και τα προσωπικά μου, είναι η καλύτερή μου φίλη».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4ji4oes5589)

Κλείσιμο
Σε ερώτηση για το αν είχε ποτέ σύντροφο την οποία αντιπαθούσε η μητέρα του, ο τραγουδιστής απάντησε: «Υπήρχε παλιά μια διαφωνία όταν ήμουν πιο μικρός και εγώ έλεγα: "Όχι, είναι καλή κτλ.", αλλά μετά κατάλαβα ότι είχε δίκιο η μητέρα».

Αναφορικά με την επιθυμία του να λάβει μέρος στη Εurovision, ο Good Job Nicky ανέφερε: «Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Είτε να γράψω το τραγούδι, είτε να το κάνω perform. Θα μου άρεσε ναι. Θα μπορούσε να γίνει φέτος. Τα κομμάτια τα έχω πανέτοιμα. Αυτή είναι μια κουβέντα που πρέπει να γίνει λίγο πιο εσωτερική, θα ήθελα να δω τι θα αποφασίσει και ο κόσμος».

Για το αν θα έβλεπε τον εαυτό του στην τηλεόραση, ο καλλιτέχνης σχολίασε: «Σαν κριτής ας πούμε; Ίσως ως coaching perspective, ίσως ναι, ίσως να μου άρεσε».

Για τη φιλία του με τον Εμμανουήλ Καραλή, ο Good Job Nicky είπε: «Είμαι πολύ φίλος με τον Μανόλο. Ο Μανόλο αλήθεια φτου-φτου-φτου φοβάμαι να μιλήσω για αυτόν μήπως και τον ματιάξουμε. Γιατί πάει τέλεια, πάει τέλεια! Έχουμε ένα μικρό έθιμο, γιατί τώρα είναι σε πολλά meetings και πάει από χώρα σε χώρα. Μου στέλνει κάθε φορά βίντεο από το ξενοδοχείο που μένει και βάζουμε βαθομολογία στα 10».

Στη συνέχεια, εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει παιδιά: «Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Δεν ξέρω. Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδιά. Θα ήθελα τρία παιδιά. Δεν θα ήθελα να καθυστερήσω και πάρα πολύ. Θα ήθελα δηλαδή σε τρία χρόνια να έχω ένα μικρό εδώ πέρα και να σου μιλάω και να κλαίει. Νιώθω ότι είναι ένας από τους πιο απώτερους σκοπούς της ζωής».

«Πιστεύω στο για πάντα μέχρι να τελειώσει», κατέληξε ο Good Job Nicky.


Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Νέο μήνυμα 112 για τις περιοχές Χελυδόρεο και Ζάχολη

Ισραήλ: Ο στρατός εισέβαλε στον νότιο Λίβανο - Μικρής κλίμακας οι επιχειρήσεις, λέει η Wall Street Journal

Αθήνα: Σοκάρει η επίθεση οδηγού ταξί σε διεμφυλική γυναίκα - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης