Peaky Blinders: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας - Στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα του Κίλιαν Μέρφι

Peaky Blinders: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας - Στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα του Κίλιαν Μέρφι

Ο ηθοποιός επιστρέφει για να επαναλάβει τον διάσημο ρόλο του

peaky_blinders_2
Τα γυρίσματα της ταινίας «Peaky Blinders», με τίτλο «The Immortal Man», ξεκίνησαν επίσημα σε μια μυστική τοποθεσία στο Λίβερπουλ τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Ο πρωταγωνιστής Κίλιαν Μέρφι φόρεσε το χαρακτηριστικό κοστούμι του Τόμι Σέλμπι για να σηματοδοτήσει την επιστροφή του χαρακτήρα του με μια φωτογραφία που μοιράστηκε το Netflix στον επίσημο λογαριασμό στο X/Twitter.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υποδύθηκε τον γκάνγκστερ στην πολυβραβευμένη σειρά του BBC από το 2013 έως το 2022 και τώρα επιστρέφει για τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη, μαζί με τα νέα μέλη του καστ, Μπάρι Κιόγκαν, Ρεμπέκα Φέργκιουσον και Τιμ Ροθ.
Κλείσιμο
Οχήματα εθεάθησαν να φθάνουν στην άγνωστη τοποθεσία με ισχυρά μέτρα ασφαλείας για να διασφαλιστεί ότι μόνο το προσωπικό της σειράς θα μπορούσε να εισέλθει στο σκηνικό.

Σε μια ακόμη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μέρφι πόζαρε μαζί με τον δημιουργό της σειράς Στίβεν Νάιτ καθώς χαλάρωναν στο πλατό.

Λίγα είναι γνωστά για την πλοκή, αλλά ο Νάιτ επιστρέφει ως σεναριογράφος μαζί με τον Toμ Χάρπερ που σκηνοθέτησε επεισόδια της σειράς.

Το Netflix ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι η ταινία μεγάλου μήκους είχε πάρει το πράσινο φως και θα ξεκινούσε την παραγωγή της μες τη χρονιά. Επίσης, επιβεβαιώθηκε ότι η αρχική ομάδα σεναρίου και σκηνοθεσίας του «Peaky Blinders» θα επιστρέψει μαζί με τον Μέρφι για την κινηματογραφική μεταφορά της επιτυχημένης βρετανικής σειράς.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Νέο μήνυμα 112 για τις περιοχές Χελυδόρεο και Ζάχολη

Ισραήλ: Ο στρατός εισέβαλε στον νότιο Λίβανο - Μικρής κλίμακας οι επιχειρήσεις, λέει η Wall Street Journal

Αθήνα: Σοκάρει η επίθεση οδηγού ταξί σε διεμφυλική γυναίκα - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης