Τίμοθι Σάλαμε: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα του ταινία, Marty Supreme

Τίμοθι Σάλαμε: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα του ταινία, Marty Supreme

Το έργο της A24 ξεκίνησε την παραγωγή

chalamet
Ο Τίμοθι Σάλαμε φωτογραφήθηκε στο Μανχάταν στο πλαίσιο των γυρισμάτων για το «Marty Supreme», την επερχόμενη ταινία της A24 για τον επαγγελματία παίκτη του πινγκ πονγκ, Μάρτι Ράισμαν.

Στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα, ο Σάλαμε έχει τα μαλλιά του σε χτένισμα της δεκαετίας του 1950, φοράει στρογγυλά γυαλιά και ένα υπερμεγέθες λευκό κοντομάνικο πουκάμισο κάτω από ένα μπλε αμάνικο πουλόβερ.

Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα


Κλείσιμο
Ο Τζος Σάφντι είναι ο σκηνοθέτης του «Marty Supreme», της πρώτης του ατομικής σκηνοθετικής προσπάθειας από το 2008. Μαζί με τον Σάλαμε στο καστ συμμετέχουν η Γκουίνεθ Πάλτροου (στον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο μετά το «Avengers: Endgame» του 2019) και ο Tyler, the Creator (στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο).

Οι λεπτομέρειες της πλοκής είναι άγνωστες, αλλά η A24 δημοσίευσε μια εικόνα μιας μπάλας πινγκ πονγκ με τις λέξεις «coming soon» (σ.σ. έρχεται σύντομα) τον Ιούλιο.

Οι Σάφντι και Ρόναλντ Μπρόνστιν έγραψαν το πρωτότυπο σενάριο για το «Marty Supreme» και είναι παραγωγοί μαζί με τους Έλι Μπους, Άντονι Κατάγκας, Σάλαμε και την A24.
Ο Σάλαμε, ο οποίος έχει κάνει ένα σερί μεεγάλων επιτυχιών στο box office με το prequel «Wonka» και το έπος επιστημονικής φαντασίας «Dune: Part Two, πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «A Complete Unknown», στο οποίο υποδύεται έναν νεαρό Μπομπ Ντίλαν. Η ταινία, που θα κυκλοφορήσει στις 25 Δεκεμβρίου, παρακολουθεί το ξεκίνημα της καριέρας του θρύλου της φολκ μουσικής στο Greenwich Village, μέχρι να πιάσει μια ηλεκτρική κιθάρα στο Newport Folk Festival το 1965 και να αλλάξει το είδος για πάντα.

Ο Σάφντι είναι περισσότερο γνωστός για τα «Uncut Gems» και «Good Time», τα οποία σκηνοθέτησε μαζί με τον αδελφό του, Μπένι Σάφντι.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Νέο μήνυμα 112 για τις περιοχές Χελυδόρεο και Ζάχολη

Ισραήλ: Ο στρατός εισέβαλε στον νότιο Λίβανο - Μικρής κλίμακας οι επιχειρήσεις, λέει η Wall Street Journal

Αθήνα: Σοκάρει η επίθεση οδηγού ταξί σε διεμφυλική γυναίκα - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης