Χατζίδου για τη λεκτική επίθεση του Μάστορα σε δημοσιογράφους: Προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με χίλιους τρόπους

Κατά καιρούς χρειάστηκε να σηκώσει ένα τηλέφωνο για να ζητήσει μια εξυπηρέτηση, πρόσθεσε

Η Ελένη Χατζίδου και οι συνεργάτες της στο «Breakfast@Star» σχολίασαν την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα κατά των δημοσιογράφων και των τηλεοπτικών παρουσιαστών, το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου.

Ο τραγουδιστής εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του και υποστήριξε πως όσοι εργάζονται σε ειδησεογραφικά sites χρησιμοποιούν το όνομά του για να κεντρίσουν την προσοχή του κοινού και να κερδίσουν κλικ, ενώ προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να μη «γεμίζουν το μυαλό τους με σκουπίδια».

Αφορμή αυτής της ανάρτησης, στάθηκε το γεγονός ότι αρκετοί ρεπόρτερ συνάντησαν τον τραγουδιστή προσπαθώντας να αποσπάσουν δήλωση σχετική με τη Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου.

Δείτε το βίντεο

Αρχικά, ο Ετεοκλής Παύλου έδειξε τη διαφωνία του με το περιεχόμενο και το ύφος του Χρήστου Μάστορα: «Αυτός είναι ένας τρόπος αφοριστικός. Εγώ πραγματικά σοκαρίστηκα και στεναχωρήθηκα και μετά νευρίασα κιόλας. Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ποια ανάγκη σου καλύπτει να αναφερθείς στους ανθρώπους της τηλεόρασης ως σκουπίδια ή ως ανήθικους. Είναι πάρα πολύ βαρείς χαρακτηρισμοί για να τους χρησιμοποιήσεις».

«Επειδή αναφέρθηκε στον τηλεθεατή και είπε ότι η προσοχή του είναι το καινούργιο νόμισμα, θέλω να πω ότι τους τηλεθεατές δεν τους βλέπουμε ως νομίσματα. Για εμάς είναι άνθρωποι που χαιρόμαστε πάρα πολύ που μας εμπιστεύονται. Φαντάζομαι πως και στις συναυλίες δεν είναι απλά εισιτήρια που κρύβονται ευρώ από πίσω, είναι άνθρωποι που αγαπάνε και εμπιστεύονται έναν καλλιτέχνη», πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Στη συνέχεια, η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε την άποψή της επί του θέματος, λέγοντας ότι ο τραγουδιστής των «Μελισσών» προχώρησε σε μια μεγάλη γενίκευση όλων των δημοσιογράφων και ότι και ο ίδιος έχει χρησιμοποιήσει την τηλεόραση και τα μέσα ενημέρωσης για την προώθηση της καριέρας του.

Αναλυτικά, είπε: «Προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με χίλιους τρόπους. Ούσα τραγουδίστρια έβαλα και τον εαυτό μου πώς ήμουν πριν μπω στην τηλεόραση και πόσο πολύ κάποιες φορές με είχαν ενοχλήσει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν… Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένας άνθρωπος που έχει σχολιαστεί αρκετά με όλο αυτό με τη συναυλία - που λόγω ασθένειας δεν μπόρεσε να συμμετέχει - και σίγουρα τον έχουν βαρύνει κάποια σχόλια που ειπώθηκαν. Το καταλαβαίνω κι αυτό απόλυτα. Θα μπορούσε να μείνει σε αυτό ή σε αυτούς που είπαν αυτά τα πράγματα. Αυτή η τσουβαλοποίηση που λέμε προς όλους, προς ανθρώπους που κατά καιρούς τους χρειάστηκε και πάλι θα σηκώσει ένα τηλέφωνο, είτε αυτός, είτε ο μάνατζέρ του, είτε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, για να ζητήσουν μια εξυπηρέτηση, ένα αλισβερίσι, να το πω έτσι. Αυτό που κάνουμε εμείς εδώ, και το λέμε μετά από 3 χρόνια, είναι να προσπαθούμε να ετοιμάσουμε ωραίες ειδήσεις, ενημέρωση, ψυχαγωγία για να τα προσφέρουμε στον κόσμο και να περάσει καλά για να γεμίσει το μυαλό του με πράγματα και ανθρώπους που αγαπάει».

«Δεν θα απολογηθούμε εμείς τώρα για τη δουλειά που κάνουμε επειδή ο Χρήστος Μάστορας είπε κάποια πράγματα επί σκηνής και οι συνάδελφοί μας πήγαν να τον βρουν για να δώσει κάποιες ευχές», συμπλήρωσε με τη σειρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

Μάστορας εναντίον δημοσιογράφων: Πατούν επί πτωμάτων για ένα σου κλικ, το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση

Ο Χρήστος Μάστορας προχώρησε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, λίγες ώρες αφότου εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους που προσπάθησαν να εξασφαλίσουν δήλωσή του σχετική με τη Μαρινέλλα, λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνσή του από τη συναυλία στο Ηρώδειο, στην οποία η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο τραγουδιστής έβαλε στο στόχαστρο δημοσιογράφους, παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών και ανθρώπους που εργάζονται σε ειδησεογραφικά sites, οι οποίοι όπως αναφέρει, χρησιμοποιούν το όνομά του για να κεντρίσουν την προσοχή του κοινού και να κερδίσουν κλικ. Μάλιστα, αναρωτήθηκε πού αποσκοπούν όλα αυτά και προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να μην γεμίζουν «το μυαλό και την ψυχή τους με σκουπίδια».

Αναλυτικά, ο Χρήστος Μάστορας έγραψε τα εξής:

«Οι καιροί είναι παράξενοι φίλε μου. Όλοι μάχονται για την προσοχή σου. Και η μάχη αυτή είναι βρώμικη. Κι αυτός που χάνει κάθε μέρα είσαι εσύ. Τον χρόνο σου που τον ροκανίζουν καθημερινά… Κάποιοι από αυτούς που παρακολουθείς "πατούν επί πτωμάτων" - σαν στην ταινία "Nightcrawler" - για ένα σου κλικ. Είτε είναι κλικ στο τηλεκοντρόλ είτε σε κάποιο site. Κάποιοι φλυαρούν καθημερινά γύρω από ένα τραπέζι παίζοντας το θέατρο του καλού και του κακού μπάτσου για να στραγγίζουν τον χρόνο σου και να γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήματα που δεν έχουν ψήγμα υπερηφάνειας…

Προσφέροντας τι; Συντροφιά; Ειδήσεις; Ήθος; Τίποτα από όλα αυτά. Το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση. Η προσοχή σου είναι το νέο νόμισμα λοιπόν. Πόση από αυτή θα σπαταλήσεις και πού; Πρόσεχε τι βάζεις στο μυαλό και στη ψυχή σου φίλε γιατί αν τα γεμίσεις με σκουπίδια μόνο αυτά θα έχεις να προσφέρεις και εσύ…».

Δείτε την ανάρτηση

Ο εκνευρισμός του Χρήστου Μάστορα με τους δημοσιογράφους για τις ερωτήσεις για τη Μαρινέλλα 

Ο Χρήστος Μάστορας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, όταν οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν για να εξασφαλίσουν μία δήλωσή του για τη Μαρινέλλα, το πρωί της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου. Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής τέθηκε εκτός της συναυλίας της ερμηνεύτριας στο Ηρώδειο, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα δυσαρεστώντας τη «μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού». 

Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», ο τραγουδιστής ζήτησε από τους δημοσιογράφους που τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο να αποχωρήσουν, καθώς δεν ήθελε να προχωρήσει σε δηλώσεις.

Δείτε το βίντεο

«Δεν έχω κάτι να πω και δεν έχει αξία η άποψή μου αυτή τη στιγμή. Ας σεβαστούμε σας παρακαλώ τη Μαρινέλλα. Δεν μπορώ να απαντήσω. Καλά είμαι και ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Όταν είδε τους δημοσιογράφους να επιμένουν, ρωτώντας τον για τη Μαρινέλλα, τόνισε: «Παιδιά, συγγνώμη, αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ για κάτι. Παιδιά, δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω να πω κάτι. Μπορείτε να σεβαστείτε αυτό που ζητάω και να μην συνεχίσει αυτή η κουβέντα;». Τέλος, φανερά εκνευρισμένος και δείχνοντας προς το μέρος των δημοσιογράφων, είπε: «Ζητώ συγγνώμη από όλο το κοινό που μας κοιτάζει αυτή τη στιγμή. Σας ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι με έχετε βαρεθεί να με κοιτάζετε αλλά, βλέπετε».


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «ξέφυγε» η φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Μάχη με διάσπαρτες εστίες, ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα

Με τους επίλεκτους της Division 98 η εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο - Απαντήσαμε με πυροβολικό, έχουν απώλειες, υποστηρίζει η Χεζμπολάχ

Το φαινόμενο La Niña φέρνει δύσκολο χειμώνα στην Ευρώπη - Η πρόβλεψη για την Αθήνα δείχνει 30άρια στις αρχές Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr