Τζέλα: Η παρωδία των πιο επιτυχημένων δραματικών σειρών της ελληνικής τηλεόρασης τα έχει όλα!

Τζέλα: Η παρωδία των πιο επιτυχημένων δραματικών σειρών της ελληνικής τηλεόρασης τα έχει όλα!

Έρχεται απόψε στις 21:00 η σειρά που στην πρώτη γνωριμία της με τους τηλεθεατές ξετρέλανε τους πάντες συγκεντρώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης ανάμεσα στις πρεμιέρες της έναρξης της φετινής σεζόν!

logo

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Μία παρωδία των πιο επιτυχημένων δραματικών σειρών της ελληνικής τηλεόρασης, δοσμένη ως μια νέα ξεκαρδιστική ιστορία με αρχή, μέση και τέλος. Αφού όλες οι τρελές υποθέσεις της σειράς έρχονται και μπερδεύονται με έναν μοναδικό τρόπο.

5 + 1 λόγοι για να τη δεις!
- Για την έμπειρη γραφή των δημιουργών που αποτελεί εγγύηση γέλιου. Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας έβαλαν το στοίχημα να μας κάνουν να γελάσουμε με ό,τι στο παρελθόν είχαμε κλάψει, και το πέτυχαν! Δημιούργησαν μια παρωδία που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στην ελληνική τηλεόραση, με ατάκες που θα αφήσουν εποχή.

- Για το all star cast των πρωταγωνιστών. Πραγματικά ένας κι ένας. Μια τέτοια συνύπαρξη δεν έχει ξαναγίνει τηλεοπτικά. Αγαπημένοι και καταξιωμένοι ηθοποιοί που απογειώνουν το σενάριο με την ερμηνεία τους, με ένα βλέμμα, ένα σήκωμα του φρυδιού, μια χειρονομία.

- Για τις guest star εμφανίσεις ακόμη περισσότερων αγαπημένων ηθοποιών που προστίθενται στο πολυάριθμο cast σε κάθε επεισόδιο. Θα τους απολαύσουμε σε ρόλους έκπληξη που θα πάνε παρακάτω την ιστορία αφήνοντας το δικό τους αποτύπωμα ερμηνευτικά και σεναριακά.

- Για τους ξεχωριστούς χαρακτήρες που αν προσέξεις έχουν επιλεγεί και δημιουργηθεί με μεγάλη λεπτομέρεια. Αν κοιτάξεις πέρα από το προφανές θα ανακαλύψεις τις ομοιότητες με τους original χαρακτήρες που σε είχαν συγκινήσει σε κάποια περασμένη τηλεοπτική σεζόν. Μέσα από το έξυπνο χιούμορ αλλά και την υπερβολή, ζωντανεύουν ως ολοκαίνουργια δημιουργήματα.

- Για την πρωτότυπη μουσική της. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει 14 τραγούδια με τους στίχους της Αφροδίτης Μάνου και ερμηνευτές μερικούς από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου που εμπλέκονται και στην ιστορία. Τραγούδια διαφορετικού είδους και ύφους, τσιφτετέλια, ρούμπες, μπαλάντες, ζεϊμπέκικα, με δαλιανιδικές χορογραφίες, πολλά από τα οποία ερμηνεύουν και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές.

+1. Για να γελάσει επιτέλους το χειλάκι μας!

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» απόψε στις 21:00 στον Alpha!  
Απολαύστε ένα αποκλειστικό στιγμιότυπο από το αποψινό επεισόδιο με Μελίνα Ασλανίδου - Αφροδίτη Μάνου και ύφος α λα Δαλιανίδη 

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα | Επεισόδιο 3 | Sneak 3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης