Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω μιλήσει με τον Απόστολο Λύτρα, οφείλει εξηγήσεις στην οικογένεια και στα παιδιά του

Έχουμε μιλήσει με την κυρία Πολυζωγοπούλου, είναι αναστατωμένη και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, πρόσθεσε

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τη ζωή της σήμερα και τις σχέσεις της με τον Απόστολο Λύτρα.

Ο δικηγόρος ήταν συνήγορος υπεράσπισής της στη δίκη της για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2022.

Μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno», δήλωσε αρχικά για την κατάσταση της υγείας της: «Ασχολούμαι ακόμα με τα θέματα που υπάρχουν, έχω να κάνω ένα ακόμα χειρουργείο. Δεν θα έλεγα ότι φοβάμαι, αλλά ότι ανυπομονώ. Με αγαπάω και με έχω αποδεχτεί. Είμαι ικανοποιημένη με αυτό που βλέπω στον καθρέφτη μου, αλλά πιστεύω ότι αυτό έχει γίνει με τη δουλειά που έχω ρίξει με τους ψυχολόγους μου».


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ίδρυμα που έχει δημιουργήσει η ίδια για τους εγκαυματίες. «Το ίδρυμα είναι το "παιδί" μου. Προσπαθώ να καθοδηγώ τους ανθρώπους. Μπορεί να πέρασα τα πάνδεινα, αλλά αν βοήθησα έστω κι έναν άνθρωπο, τότε λέω ότι άξιζε αυτό που πέρασα».

Όσο για τον Απόστολο Λύτρα και τις σχέσεις τους σήμερα, είπε: «Είναι ένα λυπηρό γεγονός. Όσο ξάφνιασε εσάς, ξάφνιασε και εμένα. Έχουμε μιλήσει με την κυρία Πολυζωγοπούλου, είναι αναστατωμένη και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Δεν έχω μιλήσει με τον Απόστολο Λύτρα. Οφείλει εξηγήσεις στην οικογένειά και στα παιδιά του».

Αναφορικά με τη δική της υπόθεση και τη γυναίκα που της επιτέθηκε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δήλωσε: «Ξέρω ότι κάποια στιγμή η γυναίκα που μου το προκάλεσε όλο αυτό θα βγει από τη φυλακή και νιώθω αμηχανία. Αυτό το "κούμπωμα" που νιώθω, πρέπει να το νιώθει όπως βρίσκεται κοντά της. Μου έκανε εντύπωση που δεν επικοινώνησαν ποτέ οι δικοί της, όχι μόνο μαζί μου αλλά και με τους γονείς μου. Αν είχα ένα παιδί που έχει κάνει κακό στο παιδί κάποιου άλλου δεν θα προσπαθούσε να καλύψω το παιδί μου, αλλά να βοηθήσω το θύμα».

Τέλος, μίλησε για την εμφάνισή της μετά το ατύχημα. «Ήταν δύσκολο να νιώσω ελκυστική τον πρώτο χρόνο, γιατί δεν ένιωθα άνθρωπος, πόσο μάλλον γυναίκα. Στο μέλλον θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός», σημείωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «ξέφυγε» η φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Μάχη με διάσπαρτες εστίες, ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα

Με τους επίλεκτους της Division 98 η εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο - Απαντήσαμε με πυροβολικό, έχουν απώλειες, υποστηρίζει η Χεζμπολάχ

Το φαινόμενο La Niña φέρνει δύσκολο χειμώνα στην Ευρώπη - Η πρόβλεψη για την Αθήνα δείχνει 30άρια στις αρχές Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr