Βρετανία: Έγκυος η πριγκίπισσα Βεατρίκη - Περιμένει δεύτερο παιδί με τον σύζυγό της

Το μωρό θα είναι το 11ο στη σειρά διαδοχής του θρόνου, πίσω από τη μεγαλύτερη αδελφή του, Σιένα, και τη μητέρα Βεατρίκη

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της φέρεται να είναι η εγγονή της αείμνιστης βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Βεατρίκη, με πατέρα τον σύζυγό της, Εντοάρντο Μαπέλι Μόζι.

Σε ανακοίνωσή του, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανέφερε: «Η Αυτής Βασιλική Υψηλότητα πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κ. Εντοάρντο Μαπέλι Μόζι είναι πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους στις αρχές της άνοιξης - ένα αδελφάκι για τον Γούλφι, ηλικίας οκτώ ετών, και τη Σιένα, ηλικίας τριών ετών».

«Η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς έχει ενημερωθεί, και οι δύο οικογένειες είναι ενθουσιασμένες με τα νέα» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, 36 ετών, είναι ήδη μητέρα της Σιένα Ελίζαμπεθ, τριών ετών, και του θετού γιου της, Γούλφι, οκτώ ετών.

Το μωρό θα είναι το 11ο στη σειρά διαδοχής του θρόνου, πίσω από τη μεγαλύτερη αδελφή του, Σιένα, και τη μητέρα Βεατρίκη, γράφει η Daily Mail.


Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Βίντεο από τον ξυλοδαρμό του 12χρονου από συμμαθητές του - Άλλοι ανήλικοι παρακολουθούν αμέτοχοι

Οι IDF λένε πως πρόλαβαν σχέδιο εισβολής της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ με την κωδική ονομασία «Κατακτήστε τη Γαλιλαία» - Δείτε τι βρήκαν

Μωραΐτης: Τρόλαρε το βίντεο της υποψηφιότητας Φαραντούρη αλλά η τρολιά του… επέστρεψε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr