Γρηγόρης Βαλτινός: Κάθε φορά που ξεκινάω έναν ρόλο, νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω

Γρηγόρης Βαλτινός: Κάθε φορά που ξεκινάω έναν ρόλο, νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω

Πάντα πιστεύω ότι δεν θα μπορέσω να μάθω το κείμενο, ότι δεν θα μπορέσω να αποδώσω τον ρόλο, πρόσθεσε ο ηθοποιός

grigoris-baltinos__1_
Ο Γρηγόρης Βαλτινός έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, ανέφερε: «Ήμουν μοναχογιός για 15 χρόνια. Μετά γεννήθηκε ο αδερφός μου και τον μεγάλωσα εγώ. Έκανα πρόβα για τα δικά μου παιδιά κι όταν γεννήθηκαν, ένιωσα ότι το ξέρω το αντικείμενο».

Στη συνέχεια, μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική και τη στήριξη της μητέρας του. «Η μαμά μου με πίστεψε από την πρώτη στιγμή, όταν της είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4kjmsqh8hdt)
Κλείσιμο

Πρόσθεσε επίσης: «Συνωμοτήσαμε κόλας, επειδή τότε ήταν ταμπού να γίνεις ηθοποιός. Δεν είναι επάγγελμα αυτό, είναι χόμπι. Επάγγελμα γίνεται στην πορεία, αν πετύχει. Είσαι ευλογημένος αν μπορείς να ζήσεις από αυτό».

Ο Γρηγόρης Βαλτινός εξήγησε επιπλέον, πως παρά την επιτυχημένη του πορεία, νιώθει ακόμα καμιά φορά πως δεν έχει αυτοπεποίθηση στη σκηνή.

«Δεν έχω ακόμα αυτοπεποίθηση, έχω αυτοπεποίθηση για αυτά που έχω κατακτήσει. Ξεκινάμε σαν άγραφο χαρτί στο θέατρο, δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Κάθε φορά που ξεκινάω έναν ρόλο, νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω, ότι δεν ξέρω να παίζω, ότι θα ντροπιαστώ, θα καταλάβουν ότι δεν γνωρίζω καλά την τέχνη μου, ότι "φίλε, δεν κάνεις, μας κορόιδευες τόσα χρόνια". Πάντα πιστεύω ότι δεν θα μπορέσω να μάθω το κείμενο, ότι δεν θα μπορέσω να αποδώσω τον ρόλο. Πάντα πιστεύω ότι δεν έχω εξελιχθεί», αποκάλυψε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4kjrkl34ro9)

Τέλος, μίλησε για την απουσία του πατέρα του. «Ένιωθα ότι μου λείπει ένα κομμάτι από την αγάπη, το μισό, το άλλο μισό ήταν τόσο μεγάλο που δεν ένιωσα πραγματικά την έλλειψή του. Θα σας πω μια μεγάλη αλήθεια. Όταν κάτι σου λείπει εντελώς, όταν δεν το έχεις γνωρίσει ποτέ, δεν ξέρεις ότι σου λείπει. Είχα κάποια επαφή μαζί του αργότερα. Έχω αδέρφια από τον πατέρα μου και νιώθουμε πολύ αδέρφια, νιώθω ότι έχω και εγώ ρίζες», εξήγησε.

Τέλος, είπε: «Πάντα ήμουν πιο ώριμος από την ηλικία μου, είχα κατανοήσει κάποια πράγματα, είχα κατανοήσει αυτή τη γενιά που γεννήθηκε φτωχή».


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «ξέφυγε» η φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Μάχη με διάσπαρτες εστίες, ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα

Με τους επίλεκτους της Division 98 η εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο - Απαντήσαμε με πυροβολικό, έχουν απώλειες, υποστηρίζει η Χεζμπολάχ

Το φαινόμενο La Niña φέρνει δύσκολο χειμώνα στην Ευρώπη - Η πρόβλεψη για την Αθήνα δείχνει 30άρια στις αρχές Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης