Survivor: Ο Γιάννης Γρυμανέλης αποχώρησε οικειοθελώς

Ψυχικά ίσως να μην ήμουν ποτέ έτοιμος γι' αυτό το ταξίδι, δήλωσε ο παίκτης

Ο Γιάννης Γρυμανέλης αποχώρησε οικειοθελώς στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor».

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης έχει καταπονηθεί ψυχολογικά και δεν επιθυμεί να βρίσκεται πλέον στον Άγιο Δομίνικο, εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει πίσω στην οικογένειά του.

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Πολλοί θα ήθελαν είναι στη θέση σας. Πήρατε το πολυπόθητο "ναι" και τώρα βρίσκεστε εδώ. Παρόλα αυτά, θέλω να αναφερθώ σε έναν παίκτη από την Κίτρινη Ομάδα, τον Γιάννη Γκριμανέλη. Ο Γιάννης με ενημέρωσε ότι δεν αντέχει πλέον την ψυχολογική πίεση και θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Του έχει λείψει η οικογένειά του, πολλά πράγματα πίσω στην πατρίδα και έχει καταλήξει σε μια απόφαση».

Και απευθυνόμενος στον παίκτη, τον ρώτησε: «Εγώ οφείλω να σε ξαναρώτησω Γιάννη αν αυτή η απόφαση είναι η τελική σου».

Δείτε το βίντεο

«Είναι η τελική μου Γιώργο», απάντησε ο Γιάννης.

Ο Γιώργος Λιανός σχολίασε: «Σίγουρα σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορούμε να κρατήσουμε κανέναν με το ζόρι. Η πόρτα είναι ανοιχτή για όποιον δεν επιθυμεί να βρίσκεται εδώ. Ο Γιάννης λοιπόν έχει πάρει την τελική του απόφαση. Υπάρχει κάποιος άλλος που δεν αντέχει τη σωματική ή την ψυχολογική πίεση αυτού του παιχνιδιού; Αν υπάρχει κάποιος ας σηκώσει το χέρι του».

Βλέποντας ότι κανείς από τους υπόλοιπους παίκτες δεν θέλησε να αποχωρήσει, ο παρουσιαστής είπε: «Χαίρομαι που δεν θέλει κάποιος άλλος να αποχωρήσει και ελπίζω να μην χρειαστεί να ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση. Γιάννη, θες να πεις κάτι άλλο πριν αποχωρήσεις;».

Ο Γιάννης μοιράστηκε τους λόγους της αποχώρησής τους: «Ναι, Γιώργο. Μπαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι είχα ένα μότο, είπα ότι η ψυχική δύναμη υπερτερεί της σωματικής. Από την 1η μέρα που μου δόθηκε η ευλογία να έρθω εδώ, δυστυχώς ήρθε μόνο το σώμα μου. Πιστεύω ότι έδειξα και στην ομάδα μου και στην αντίπαλη ότι ήταν ικανό το κορμί μου να δώσει μεγάλες μάχες, πολλά υποσχόμενο, αλλά από την 1η μέρα η ψυχή μου, η καρδιά και το μυαλό μου δεν ήρθαν ποτέ εδώ. Είχα την τύχη στη ζωή μου να γνωρίσω μια πανέμορφη σύζυγο και να μου χαρίσει 2 πανέμορφα παιδιά και γι' αυτόν τον λόγο ψυχικά ίσως να μην ήμουν ποτέ έτοιμος γι' αυτό το ταξίδι».

Ειδήσεις σήμερα:

Το δίλημμα Νετανιάχου μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράν και η απάντηση που οφείλει η Ουάσινγκτον στη Μέση Ανατολή

Βίντεο: Η στιγμή που σερίφης πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή στο Κεντάκι - Είχε βρει τον αριθμό της κόρης του στο κινητό του

«Κάνει χραπ και μου βγάζει το σουτιέν» - Η Κάτια Δανδουλάκη θυμήθηκε το γυμνό που έκανε σε ταινία του Ζυλ Ντασσέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr