Diddy: Αυξάνονται οι κατηγορίες εναντίον του - 120 νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Diddy: Αυξάνονται οι κατηγορίες εναντίον του - 120 νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Δικηγόρος δήλωσε ότι 25 από τους καταγγέλλοντες ήταν ανήλικοι την εποχή των φερόμενων περιστατικών, με έναν από αυτούς να ήταν μόλις 9 ετών

diddy
Οι νομικές υποθέσεις εναντίον του Sean "Diddy" Combs συνεχίζουν να διογκώνονται.

Καθώς ο ράπερ παραμένει υπό κράτηση μετά τη σύλληψή του στις 16 Σεπτεμβρίου με κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση, εκβιασμό και sex trafficking, 120 επιπλέον άτομα, έχουν καταθέσει νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

«Θα αποκαλύψουμε αυτούς που συνέβαλαν σε αυτές τις πράξεις πίσω από κλειστές πόρτες», δήλωσε ο δικηγόρος από το Τέξας, Tony Buzbee, που εκπροσωπεί τους 120 κατήγορους, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου την 1η Οκτωβρίου, σύμφωνα με το NBC News. «Θα προχωρήσουμε σε αυτήν την υπόθεση, ανεξαρτήτως του ποιον θα ενοχοποιήσουν τα στοιχεία».

Κλείσιμο
Ο δικηγόρος ανέφερε ότι η ομάδα του έχει «συλλέξει φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα», τα οποία θα αποκαλύψουν «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους... πολλά βρώμικα μυστικά».

Οι κατηγορίες εναντίον του ράπερ, σύμφωνα με τον δικηγόρο, περιλαμβάνουν «βίαιη σεξουαλική κακοποίηση ή βιασμό, σεξ με χρήση ναρκωτικών, διακίνηση βίντεο, καθώς και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων» και πρόσθεσε: «Η λίστα είναι ήδη μεγάλη, αλλά λόγω της φύσης αυτής της υπόθεσης, θα βεβαιωθούμε απόλυτα ότι έχουμε δίκιο πριν προχωρήσουμε. Αυτά τα ονόματα θα σας σοκάρουν».

Ο Buzbee αποκάλυψε ότι πάνω από 3.000 άτομα έχουν καταθέσει κατηγορίες εναντίον του Combs, ενώ η ομάδα του σχεδιάζει να υποβάλει αγωγές σε αρκετές πολιτείες εντός των επόμενων 30 ημερών. Παράλληλα, ανέφερε ότι θα ανακοινώσει επιπλέον κατηγορούμενους σε μεταγενέστερο στάδιο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο δικηγόρος δήλωσε ότι 25 από τους καταγγέλλοντες ήταν ανήλικοι την εποχή των φερόμενων περιστατικών, με έναν από αυτούς να ήταν μόλις 9 ετών.
Ωστόσο, η νομική ομάδα του Combs αρνείται όλες τις κατηγορίες.

«Όπως έχει επισημάνει η νομική ομάδα του κ. Combs, δεν μπορεί να απαντήσει σε κάθε αβάσιμη κατηγορία σε αυτό που έχει μετατραπεί σε ένα παράλογο μιντιακό πανδαιμόνιο», δήλωσε η δικηγόρος Erica Wolff σε ανακοίνωσή της στο E! News. «Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο κ. Combs αρνείται κατηγορηματικά και με απόλυτη βεβαιότητα οποιονδήποτε ισχυρισμό ότι κακοποίησε σεξουαλικά κάποιον, συμπεριλαμβανομένων ανηλίκων».

Συνέχισε λέγοντας: «Ανυπομονεί να αποδείξει την αθωότητά του και να δικαιωθεί στο δικαστήριο, όπου η αλήθεια θα αποδειχθεί με βάση τα στοιχεία και όχι εικασίες».

Οι επερχόμενες αγωγές αποτελούν τη συνέχεια μιας σειράς νομικών προβλημάτων για τον ράπερ τους τελευταίους μήνες. Πιο πρόσφατα, στις 27 Σεπτεμβρίου, μια γυναίκα που δεν θέλησε να πει δημόσια το όνομά της, τον κατηγόρησε ότι τη νάρκωσε και τη βίασε, σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισε το E! News.

Τα έγγραφα ισχυρίζονται ότι ο μουσικός παραγωγός επιτέθηκε στη γυναίκα επανειλημμένα για μια περίοδο τεσσάρων ετών, με ένα από τα περιστατικά να την οδηγεί σε εγκυμοσύνη, αν και υπέστη αποβολή αργότερα.

Αυτή τη στιγμή ο Sean "Diddy" Combs παραμένει υπό κράτηση καθώς του αρνήθηκαν την εγγύηση στις 17 Σεπτεμβρίου. Δήλωσε αθώος και αρνήθηκε όλες τις τρέχουσες κατηγορίες εναντίον του, ενώ αναμένει την ακρόαση για την κατάσταση της κράτησής του στις 9 Οκτωβρίου.



Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση: Τι περιμένει το Ισραήλ για να απαντήσει στο Ιράν - Κλειδί η διάλυση της Χεζμπολάχ

Συγκλονιστικό βίντεο: 4χρονος εκλιπαρεί τον πατέρα του «μπορείς να μου δώσεις ψωμί;» λίγο πριν πεθάνει από ασιτία

Αρχίζει η δίκη για τον φόνο της Φαίης - Στο εδώλιο μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης