Ο Γιώργος Γιαννιάς μίλησε για τον θάνατο των γονιών του, ενώ έδειξε το τατουάζ που έκανε με τα πρόσωπά τους.
Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, δήλωσε: «Οι γονείς μου δεν φεύγουν ούτε τη μέρα, ούτε τη νύχτα από το μυαλό μου».
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Γιαννιάς έδειξε το τατουάζ που έχει κάνει με το πορτρέτο των γονιών του, στη μέσα μεριά του μπράτσου του.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4l469f63ntd)
«Είναι αποτυπωμένοι στην καρδιά μου και εδώ», είπε κι έδειξε το χέρι του. Τέλος, σημείωσε: «Έχει καταλάβει ο κόσμος ότι μου αρέσει να μιλάω για την οικογένεια».
Ο πατέρας του Γιώργου Γιαννιά έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, ενώ πέντε μήνες αργότερα, πέθανε και η μητέρα του.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού