Survivor: Ο Ορφέας είναι ο μάστερ της χειραγώγησης, είπε ο Απόστολος

Survivor: Ο Ορφέας είναι ο μάστερ της χειραγώγησης, είπε ο Απόστολος

Ο παίκτης της Πράσινης Ομάδας εξέφρασε τη μεγάλη ενόχλησή του με μερικούς συμπαίκτες του

survivor_-_apostolos__1_
Ο Απόστολος εξέφρασε την έντονη αντιπάθειά του προς μερικούς συμπαίκτες του και ιδιαίτερα τον Ορφέα στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor».

Μεταξύ άλλων, είπε: «Η ομάδα μου γενικά δεν είναι υποστηρικτική είτε στις νίκες είτε στις ήττες. Δηλαδή ακόμα και να κερδίσουμε τον πόντο, θα βρουν κάτι αρνητικό να πουν. Υπάρχει μια κλασική ομαδούλα των πέντε ατόμων, η οποία διαλέγει και επιτίθεται κάθε φορά σε ένα άτομο. Μια είναι ο Τζον, μια είμαι εγώ, μια είναι η Κατερίνα και μια είναι η Ελένη. Είναι να διαλέξουμε έναν στόχο και έχουμε μάθει πλέον το κολπάκι, το έχω παρατηρήσει τουλάχιστον».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4llpmucph3d)

Κλείσιμο
Και συνέχισε: «Πετάει ένας την πρώτη κακή, ρίχνει την πρώτη σπίθα και μετά ξεκινάνε. «Δίκιο έχει», «καλά τα λέει» και η κορυφαία ατάκα που τα αγκαλιάζει όλα μαζί είναι το «όλοι στο λέμε». Δεν είστε όμως όλοι, αλλά μια ομαδούλα πέντε ατόμων».

Ο παίκτης στη συνέχεια στράφηκε κατά του Ορφέα: «Έχω πει ότι ο πυρήνας του προβλήματος, ο αρχηγός της υποομάδας, ο μάστερ της χειραγώγησης είναι ο Ορφέας. Είναι απίστευτος! Είναι εύκολο να πάρεις με τον μέρος σου κάποιον που έχει κοινά ενδιαφέροντα με σένα. Και αυτά τα πέντε άτομα έχουν κάτι κοινό, λατρεύουν το κουτσομπολιό».

Ειδήσεις σήμερα:

Τι μπορεί να περιλαμβάνει η «σκληρή» απάντηση του Ισραήλ στην πυραυλική επίθεση του Ιράν

Θρήνος για τον 26χρονο Ιωνά Καρούση που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ - Συντετριμμένοι οι δικοί του

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης