Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του

argiros-nika
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή τους, καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί.

Ενόψει της γέννησης του γιου τους, ο γνωστός τραγουδιστής και η σύντροφός του αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day».

Επίσης, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού η πραγματοποίηση θρησκευτικού ή πολιτικού γάμου και ότι θα μείνουν στο σπίτι της Αλεξάνδρας Νίκα στο Ψυχικό και όχι στην κατοικία του τραγουδιστή στο Κολωνάκι. 

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4ly0tbeslxd)
Κλείσιμο

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Αλεξάνδρας Νίκα έγινε πρώτα γνωστή από το protothema.gr στο μέσο του Ιουλίου.

Ο γιος του ζευγαριού αναμένεται να γεννηθεί στα τέλη Νοεμβρίου.

Oι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού για την πατρότητα

Στις 16 Σεπτεμβρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε συνέντευξη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» από το Royal Albert Hall του Λονδίνου, όπου πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία μερικές ημέρες αργότερα και μίλησε για την προσωπική του ζωή, μεταξύ άλλων. 

Μιλώντας για την πατρότητα και το παιδί που περιμένουν με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δήλωσε αρχικά: «Ο λόγος που δεν μιλάω για την προσωπική ζωή είναι είναι επειδή προσπαθώ να προστατεύσω τους ανθρώπους που έχω στο πλευρό μου και ενδεχομένως δεν θέλουν να δείξουν τη ζωή τους. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι να θέλουν να δείξουν τη ζωή τους, από τη στιγμή που δεν θέλουν εγώ θα το σεβαστώ».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αργυρού

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d47kxghwj9pl)

Για το χαρμόσυνο γεγονός εξομολογήθηκε τα εξής: «Έχω μεγαλώσει σε μια πολύ όμορφη οικογένεια, με πολλή αγάπη και αυτή την αγάπη που έχω πάρει θέλω να τη μοιράσω και στη δική μου οικογένεια. Δεν με αγχώνει καθόλου η πατρότητα, από μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια. Είμαι πολύ καλός με τα παιδιά. Με φαντάζομαι από μικρός να γίνω μπαμπάς. Τα παιδιά θέλουν αγάπη, δεν με αγχώνει κάτι. Αγάπη και υπομονή. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν θα πάρει το παιδί μου το μουσικό ταλέντο μου. Ό,τι θέλει ο Θεός. Κάποια στιγμή θα γίνει και γάμος. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει πριν ή μετά το παιδί».

Ειδήσεις σήμερα:

Τι μπορεί να περιλαμβάνει η «σκληρή» απάντηση του Ισραήλ στην πυραυλική επίθεση του Ιράν

Θρήνος για τον 26χρονο Ιωνά Καρούση που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ - Συντετριμμένοι οι δικοί του

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης