Ο Έλτον Τζον αστειεύτηκε για τις πολυάριθμες περιπέτειες της υγείας του: Στην πραγματικότητα το μόνο που έχει απομείνει είναι το αριστερό μου ισχίο

Αλλά είμαι ακόμα εδώ και δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά, πρόσθεσε

Ο Έλτον Τζον αντιμετωπίζει με χιούμορ τα πολυάριθμα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια. 0 77χρονος καλλιτέχνης που αποσύρθηκε το περασμένο καλοκαίρι μετά την ολοκλήρωση της παγκόσμιας περιοδείας «Farewell Yellow Brick Road» ευχαρίστησε πρόσφατα όσους τον στήριξαν στις μάχες που έδωσε για την υγεία του.

Ο μουσικός αναφέρθηκε στα διάφορα όργανα του σώματός του που έχει αφαιρέσει, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ "Elton John: Never Too Late" στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης την Τρίτη.

Όπως εξομολογήθηκε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχει μείνει και πολύ από μένα. Δεν έχω αμυγδαλές, αδενοειδείς εκβλαστήσεις ή σκωληκοειδή απόφυση. Δεν έχω προστάτη. Δεν έχω δεξιό ισχίο, ούτε αριστερό γόνατο ή δεξί γόνατο. Στην πραγματικότητα, το μόνο που έχει απομείνει είναι το αριστερό μου ισχίο. Αλλά είμαι ακόμα εδώ. Και δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά, είστε οι άνθρωποι που με στηρίξατε».


Πριν μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε ότι ο Έλτον Τζον έχει μείνει με περιορισμένη όραση στο ένα μάτι μετά από σοβαρή μόλυνση. Ο καλλιτέχνης, ο οποίος έδωσε τις τελευταίες του συναυλίες το περασμένο καλοκαίρι, εξήγησε ότι τους τελευταίους μήνες έχει περάσει τον χρόνο του αναρρώνοντας στο σπίτι.

Σε μία ανάρτησή του στο Instagram μοιράστηκε τα εξής: «Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αντιμετώπισα μια σοβαρή μόλυνση στο μάτι που δυστυχώς μου άφησε περιορισμένη όραση στο ένα μάτι. Ανάρρωσα, αλλά είναι μια εξαιρετικά αργή διαδικασία και θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να επανέλθει η όραση στο προσβεβλημένο μάτι. Είμαι τόσο ευγνώμων για την εξαιρετική ομάδα γιατρών και νοσηλευτών, καθώς και για την οικογένειά μου, που με φρόντισαν τόσο καλά τις τελευταίες εβδομάδες».

Δείτε τη δημοσίευση


Αν και αποσύρθηκε από τις περιοδείες, ο Έλτον Τζον εμφανίστηκε στην ετήσια βραδιά των Όσκαρ τον Μάρτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ο διάσημος καλλιτέχνης συζητά για τη δημιουργία ενός μιούζικαλ βασισμένου στην εντυπωσιακή του δισκογραφία, το οποίο θα περιλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες όπως τα "Your Song", "Candle In The Wind" και "Tiny Dancer".

Φωτογραφία άρθρου: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Guardian: Ίσως η σύγκρουση Ιράν με Ισραήλ να «βολεύει» μερικά κράτη του Κόλπου - Τι στάση θα κρατήσουν;

Η πρωταγωνίστρια του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα φωτογραφήθηκε να σημαδεύει με όπλο στα χέρια

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr