Λάμπρος Φισφής: Ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying που έχω βιώσει

Πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας να έχουν αυτοπεποίθηση και να είναι σίγουρα για τον εαυτό τους, πρόσθεσε ο κωμικός

Ο Λάμπρος Φισφής έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, αλλά και τον λόγο που ακολούθησε την κωμωδία.

Ο stand up comedian μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και αρχικά, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη νέα σειρά «Έχω παιδιά».

«Με αυτή τη σειρά, θέλουμε να προσεγγίσουμε ανθρώπους που έχουν παιδιά, που δεν έχουν παιδιά, που δεν θέλουν να έχουν παιδιά και που νιώθουν σαν παιδιά. Πιστεύω πως κάποιος που δεν έχει παιδιά, αν δει τη σειρά, θα θέλει να κάνει. Φυσικά, υπάρχει ταλαιπωρία, αλλά στο τέλος αυτό που θέλουμε να βγει είναι κάτι ωραίο», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πατρότητα και τον ρόλο των γονέων. «Είναι σαν να είσαι σε video game που προσπαθείς πάντα να περάσεις μια πίστα. Δεν είμαι αυστηρός σαν γονιός. Πρέπει να βάζεις όρια στα παιδιά και να επιμένεις σε αυτά, όσο και να θες να είσαι κουλ και χαλαρός. Η πιο τραγική συνειδητοποίηση όταν έχεις παιδιά είναι ότι γίνεσαι ο... γονιός σου», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για την απόφασή του να ακολουθήσει την κωμωδία. «Ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying που έχω βιώσει από "πρώτο χέρι". Πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας να έχουν αυτοπεποίθηση και να είναι σίγουρα για τον εαυτό τους», είπε κλείνοντας, ενώ πρόσθεσε: «Η προσωπική μου ζωή είναι αδιάφορη κι είναι τραγικά βαρετή».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Τι μπορεί να περιλαμβάνει η «σκληρή» απάντηση του Ισραήλ στην πυραυλική επίθεση του Ιράν

Θρήνος για τον 26χρονο Ιωνά Καρούση που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ - Συντετριμμένοι οι δικοί του

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr