Μαρία Μενούνος: Πριν από 1,5 χρόνο δεν ήξερα αν θα ζήσω ξανά τις ίδιες στιγμές αφού βρήκαν τον όγκο στο πάγκρεας

Μαρία Μενούνος: Πριν από 1,5 χρόνο δεν ήξερα αν θα ζήσω ξανά τις ίδιες στιγμές αφού βρήκαν τον όγκο στο πάγκρεας

Είμαι ευγνώμων για την ευλογία του Θεού, έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Μενούνος

menounos-maria
Σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον νικηφόρο αγώνα της από τη στιγμή που διαγνώστηκε με όγκο στο πάγκρεας προχώρησε η Μαρία Μενούνος.

Χρησιμοποιώντας τρεις φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Κέβιν, και την κόρη της Αθηνά, η Μενούνος σημειώνει ότι «οι μικρές στιγμές της ζωής είναι πολύ σημαντικές».

«Πριν από 1,5 χρόνο δεν ήξερα αν θα θα μπορούσα να ζήσω μια τέτοια στιγμή με τον Κεβ και την Αθηνά όταν διαγνώστηκα με όγκο στο πάγκρεας. Δύο χρόνια νωρίτερα δεν ήξερα καν αν θα μπορέσω να αποκτήσω παιδί» συνεχίζει στην ανάρτησή της.

«Αυτή η στιγμή με την Αθηνά να είναι 15 μηνών ήταν ανεκτίμητη. Ο χρόνος περνάει αλλά "ρουφάω" κάθε στιγμή, κάθε μέρα. Αγαπώ την οικογένειά μου. Είμαι ευγνώμων για την ευλογία του Θεού» καταλήγει στην ανάρτησή της η Μαρία Μενούνος.

Κλείσιμο


Η Μαρία Μενούνος είχε αποκαλύψει ότι στις αρχές του 2023 είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας και είχε υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει τον όγκο.

Όπως είχε αναφέρει σε επόμενή ανάρτησή της στα social media ο γιατρός της είχε αφαιρέσει, τότε, χειρουργικά τον όγκο στο πάγκρεας μαζί με τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες της.


Ειδήσεις σήμερα:

Live update: Το Ισραήλ σφυροκοπά τη Χεζμπολάχ στη Βηρυτό - Στόχος ο διάδοχος του Νασράλα

Πολάκης καλεί σε ντιμπέιτ Γκλέτσο, Φαραντούρη, Φάμελλο και Κασσελάκη: Με λένε Παύλο και τα κατέθεσα όλα – Να μετρηθούμε σε θέσεις και όχι βιντεάκια

Πλακιάς μετά την απόφαση του υπουργείου για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: Δέχομαι την απόφαση των φορέων - Βάλτε δύναμη στη φωνή να ακουστεί ως τον ουρανό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης