Άγγελος - Βιβή Μπασινά: Δεν είναι απλό να κρατηθεί μια σχέση, δήλωναν δύο χρόνια πριν το διαζύγιό τους

Άγγελος - Βιβή Μπασινά: Δεν είναι απλό να κρατηθεί μια σχέση, δήλωναν δύο χρόνια πριν το διαζύγιό τους

Το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από 19 χρόνια γάμου - Δείτε βίντεο

aggelos-mpasinas__1_
Ο Άγγελος Μπασινάς και η πρώην σύζυγός του, Βιβή είχαν δώσει μια συνέντευξη από κοινού πριν δύο χρόνια, όπου μιλούσαν για τη γνωριμία τους.

Ο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε ότι χώρισε με τη σύζυγό του το καλοκαίρι, μετά από 19 χρόνια γάμου.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι από τα 20 τους, ενώ γνωρίζονταν πολύ πιο πριν, από κοινούς γνωστούς. Μιλώντας στο Στούντιο 4 πριν δύο χρόνια, ο Άγγελος Μπασινάς είχε δηλώσει για τη σχέση τους: «Δεν μετράω τα χρόνια. Σαν νούμερο ακούγεται μεγάλο, αλλά δεν το έχουμε σκεφτεί».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cl8mxzoe4r3d)
Κλείσιμο

Μάλιστα, είχε δώσει τα εύσημα στη σύζυγό του, που στάθηκε στο πλευρό του στη δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν άφησε το ποδόσφαιρο.

«Πολλοί ποδοσφαιριστές χρειάζονται ψυχολογική στήριξη, είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι όλοι "α, τι ωραία, τι καλά, τελειώσαμε το ποδόσφαιρο, πάμε παρακάτω"», ανέφερε.

Από την πλευρά της, η Βιβή Μπασινά δήλωσε: «Δεν είναι καθόλου απλό να κρατηθεί μια σχέση. Σε μια σχέση συντροφικότητας, όταν περνάνε πολλά χρόνια, είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι. Το να αποδέχεσαι ότι αλλάζουμε είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Η προσωπικότητα είναι ίδια, αλλά οι καταστάσεις αλλάζουν. Είναι πολλές οι πίστες. Εγώ άφησα τη δουλειά μου, αλλάξαμε 3 χώρες».

Τέλος, ο Άγγελος Μπασινάς έλεγε πόσο πολύ ανάγκη είχε την οικογένεια, ειδικά όταν έγινε καταξιωμένος ποδοσφαιριστής. «Γυρνάς σπίτι και βλέπεις μια σταθερότητα, μια ηρεμία, τη θέλει ο ποδοσφαιριστής», είπε κλείνοντας.

Το διαζύγιό τους

Το ζευγάρι έβαλε τέλος στον γάμο του μετά από 19 χρόνια. Μάλιστα, ο Γιώργος Μπασινάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό».

«Τι να κάνουμε; Έφτασε και αυτή η στιγμή. Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά εντάξει, έχει γίνει από το καλοκαίρι αυτό, οπότε σιγά σιγά το προσπερνάμε», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4muxkwfp77d)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα παιδιά τους. «Η σχέση μου με τα παιδιά είναι τέλεια. Δεν έχει τεθεί ζήτημα συνεπιμέλειας, τίποτα. Αυτά δεν υπάρχουν προς το παρόν και δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό από την άποψη ότι δεν έχει βγει κάποιο διαζύγιο», εξήγησε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Είναι φυσικό κι επόμενο κάποια στιγμή να προχωρήσουμε τις ζωές μας. Δεν μας πήραν τα χρόνια, προχωράμε. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε κάποιες καταστάσεις και δεν ήμουν ποτέ του φαίνεσθαι. Αφού έγινε τώρα, οκ, ισχύει αυτό που ισχύει, δεν αλλάζει κάτι».
202107261252300_5421_AGELOS_MPASINAS_VIVI_MPASINA_2572021
Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων, όταν ακόμα ήταν και οι δύο έφηβοι. Είναι σε σχέση από την ηλικία των 20. Παντρεύτηκαν το 2005 και απέκτησαν δύο κόρες, που σήμερα είναι 17 και 15 ετών.

Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι, ενώ συχνά δημοσίευαν κοινές τους φωτογραφίες στα social media, δείχνοντας τον έρωτά τους στους διαδικτυακούς τους φίλους.



Ειδήσεις σήμερα:

Tέλος ο εμφύλιος των οικογενειών για τη συναυλία για τα Τέμπη - Βάλτε δύναμη στη φωνή να ακουστεί ως τον ουρανό, λέει ο Πλακιάς

«Έκρηξη» επώνυμων καταγγελιών για πλαστές αποδείξεις και μεγάλη φοροδιαφυγή

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία που ξεκινά σήμερα και για τρεις ημέρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης