Νίκος Βέρτης: Όσο περνά ο καιρός θα ήθελα παιδιά, αλλά γεννηθήτω το θέλημά Tου

Δεν είναι ότι κρύβω την προσωπική μου ζωή, η δική μου οπτική είναι ότι όταν πάω σπίτι μου, πρέπει να σβήσουν τα φώτα, δήλωσε ο τραγουδιστής

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, την προσωπική του ζωή, την πίστη του στον Χριστό και άλλα σε συνέντευξη που έδωσε στη «Super Κατερίνα» .

Αρχικά, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει οικογένεια: «Όσο περνά ο καιρός, θα ήθελα παιδιά αλλά γεννηθήτω το θέλημά Tου. Θα ερθεί και αυτό, θα ερθεί και αυτό».

Σχετικά με τα προσωπικά του ο τραγουδιστής δήλωσε ότι θέλει απλά να έχει μια φυσιολογική ζωή μακριά από τη σφαίρα της δημοσιότητας: «Δεν είναι ότι κρύβω την προσωπική μου ζωή. Η δική μου οπτική είναι ότι όταν πάω σπίτι μου, πρέπει να σβήσουν τα φώτα. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τη φυσιολογικότητα στη ζωή. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να μπορούσαν να περάσουν από τη δόξα κι από τα λεφτά. Θα δούνε ότι όλα αυτά είναι περιουσία, τι είναι περιουσία, περί της ουσίας, γύρω από την ουσία, δεν είναι η ουσία της ζωής. Η ουσία της ζωής είναι τα πολύ απλά πράγματα. Αυτά σε γεμίζουν».

Δείτε το βίντεο

Αμέσως, πρόσθεσε: «Η ξεγνοιασιά που είχαν όταν δούλευα πιτσιρικάς σε εργοστάσιο στο Λονδίνο, που ήταν χειρωνακτική δουλειά, κουβαλούσα ξύλα, οδηγούσα το κλαρκ, έκανα ωραίες δουλειές, που ναι μεν είναι δύσκολες σωματικά, αλλά όταν κατεβαίνεις από τη σκηνή από μια δύσκολη βραδιά, ή είσαι άρρωστος και πρέπει να τραγουδήσεις νομίζεις ότι σε έχει πατήσει φορτηγό. Είναι δύσκολη δουλειά, δεν της φαίνεται ενώ δεν είναι χειρωνακτική δουλειά, δεν της το είχα όταν ήμουν μικρός».

Σχετικά με πρώην συνεργάτες του που τον πρόδωσαν στο παρελθόν, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Είναι μες τη ζωή αυτά. Συμβαίνουν. Μία μέρα κρινόμαστε όλοι. Μαθαίνουμε πολλά πράγματα από τα προβλήματα, αλλά εγώ συγχωρώ. Απλά θα με πληγώσει πολύ να γίνει δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα».

Για τη θρησκευτική του πίστη, σημείωσε: «Πιστεύω. Δεν είμαι ο καλύτερος χριστιανός».

Σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τις συναυλίες του για να περάσει θρησκευτικό ή πολιτικό μήνυμα, ο Νίκος Βέρτης απάντησε: «Πρέπει να κάνω κατήχηση; Θα το έκανα μια βραδιά έτσι με δύο παρέες που θα είχαν έτσι έντονη διάθεση, να πάνε να τσακωθούν ή κάτι, εκεί θα πάω να δώσω πολλή αγάπη και ενέργεια, και θα χαρώ πολύ με αυτούς τους δύο ανθρώπους που πήγαν να παρεξηγηθούν να γίνουν και φίλοι. Αυτό είναι ο Χριστός, αυτή είναι η αγάπη. Δεν χρειάζεται να μιλήσεις για τον Χριστό».


Ειδήσεις σήμερα:

Βοιωτία: Βρέθηκε μία από τις μεγαλύτερες χασισοφυτείες στη χώρα με 8.000 δενδρύλλια και εκτιμώμενη αξία 15. εκατ. ευρώ

Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη σε νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε τρία χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση

Αλέξης Κούγιας στην «Πρώτη Λέξη»: Πισπιρίγκου και Κορκονέας οι μεγαλύτερες ήττες στην καριέρα μου - Έκανα χημειοθεραπείες και πήγαινα στο δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr