Σεμπάστιαν Σταν: Όσο περισσότερο μου έλεγαν να μην υποδυθώ τον Τραμπ τόσο πιο έντονα το ήθελα

Σεμπάστιαν Σταν: Όσο περισσότερο μου έλεγαν να μην υποδυθώ τον Τραμπ τόσο πιο έντονα το ήθελα

Ο ηθοποιός υποδύεται τον υποψήφιο Πρόεδρο των ΗΠΑ στην ταινία «The Apprentice»

The_Apprentice
Ο Σεμπάστιαν Σταν αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της μεταμόρφωσής του για τον ρόλο του Ντόναλντ Τραμπ στην επερχόμενη ταινία «The Apprentice», αλλά και το πώς προσέγγισε τον συγκεκριμένο χαρακτήρα για τις ανάγκες του φιλμ.

Ο 42χρονος ηθοποιός μοιράστηκε αρχικά ότι έπρεπε να πάρει βάρος για να υποδυθεί τον υποψήφιο Πρόεδρο των ΗΠΑ, τρώγοντας επί ενάμιση μήνα μόνο ράμεν με σάλτσα σόγιας και σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα, συνοδευόμενα από κόκα κόλα.


Κλείσιμο
Στην εμφάνισή του στο Graham Norton Show αυτή την εβδομάδα, ο Σταν εξήγησε επίσης πώς προετοιμάστηκε για τον ρόλο, λέγοντας στον παρουσιαστή: «Προσπάθησα να μην κάνω απλώς μια μίμηση. Είναι περίεργο, αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν θα το καταφέρω σωστά και ακόμη δεν είμαι βέβαιος. Είναι απλά η δική μου προσέγγιση της κατάστασης».
stan-sebastian
Ο ηθοποιός συνέχισε, λέγοντας ότι οι αντιδράσεις για την επιλογή του να υποδυθεί τον Τραμπ ήταν ανάμεικτες: «Πολλοί μου έλεγαν να μην το κάνω, αλλά όσο περισσότερο μου έλεγαν να το αποφύγω, τόσο πιο έντονα το ήθελα».

Στην ταινία, ο ηθοποιός υποδύεται τον νεότερο Τραμπ στη δεκαετία του 1970 και του 1980, καθώς προσπαθεί να εδραιώσει την αυτοκρατορία ακινήτων του, βασιζόμενος στις ιδιοκτησίες του πατέρα του, Φρεντ Τραμπ.

Δείτε το τρέιλερ
The Apprentice | :30 Spot | Exclusively in Theaters October 11
Ο Σεμπάστιαν Σταν πλαισιώνεται από τον Τζέρεμι Στρονγκ πρωταγωνιστή της σειράς Succession, ο οποίος υποδύεται τον δικηγόρο και μέντορα του Τραμπ, Ρόι Κον και τη βραβευμένη ηθοποιό Maria Bakalova, που ενσαρκώνει την πρώην σύζυγο Ιβάνα Τραμπ.

Η ταινία «The Apprentice» σκηνοθετείται από τον Ιρανό σκηνοθέτη Ali Abbasi, ο οποίος έγινε γνωστός με το βραβευμένο θρίλερ «Holy Spider» (2022). Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει λίγο πριν τις προεκλογικές εκλογές του Νοέμβρη, στις 11 Οκτωβρίου, ενώ στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Βοιωτία: Βρέθηκε μία από τις μεγαλύτερες χασισοφυτείες στη χώρα με 8.000 δενδρύλλια και εκτιμώμενη αξία 15. εκατ. ευρώ

Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη σε νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε τρία χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση

Αλέξης Κούγιας στην «Πρώτη Λέξη»: Πισπιρίγκου και Κορκονέας οι μεγαλύτερες ήττες στην καριέρα μου - Έκανα χημειοθεραπείες και πήγαινα στο δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης