My Style Rocks: «Όλο λάθος» βρίσκουν οι κριτές το look της Μαριάννας και βάζουν άσσους

Η εμφάνιση της παίκτριας δεν ανταποκρίθηκε στο σημερινό θέμα

Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» η εμφάνιση της Μαριάννας δεν εντυπωσίασε καθόλου τους κριτές, ο καθένας από τους οποίους τη βαθμολόγησε με 1.

Οι κριτές συμφώνησαν στο γεγονός ότι η τουαλέτα είναι πολύ όμορφη, αλλά τη θεώρησαν άστοχη επιλογή για το συγκεκριμένο θέμα που ήταν το «fashion show».

Αρχικά, η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε: «Αυτό για εμένα δεν είναι ρούχο για να πας σε fashion week. Είναι μια τουαλέτα, πάρα πολύ εντυπωσιακή. Αλλά, είναι ένα φόρεμα που πας σε έναν σχεδιαστή, που έχεις τις δημιουργίες του γιατί είναι ο Βρεττός Βρεττάκος και όλοι ξέρουμε ποιος είναι, - και τον λατρεύω και εγώ - απλά δεν βλέπω εδώ ποια είναι η δική σου άποψη, ποια είναι η θέση σου στο fashion week. Δεν μπορώ να το δω. Δεν είναι μια εμφάνιση, η οποία μου άρεσει».

Δείτε το βίντεο

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Καράβας σχολίασε: «Είμαι σίγουρος ότι αρκετές γυναίκες που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή από το σπίτι, θα δουν αυτό το φόρεμα και θα πουν ότι είναι μια πολύ ωραία πρόταση. Είναι όμως όλο λάθος. Όλο λάθος. Από όπου και να το πιάσεις είναι λάθος και για την περίσταση, αλλά και ως φόρεμα. Προσωπικά εγώ θα το έβλεπα σε πολύ συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως σε έναν γάμο. Δεν θα το έβλεπα καν σε κόκκινο χαλί. Δεν υπάρχει καμία στυλιστική πρόταση δυστυχώς. Το παπούτσι είναι λάθος, το κόσμημα είναι επίσης λάθος. Οπότε καταλαβαίνεις ότι και η βαθμολογία θα είναι ανάλογη. Η βαθμολογία νομίζω ότι είναι η μόνη σωστή».

Τέλος, ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε: «Χαίρομαι που επέλεξες έναν Έλληνα σχεδιαστή για να πας στο σόου εδώ στην Ελλάδα, γιατί έχουμε και εδώ αξιόλογες δουλειές να δείξουμε, οπότε μπράβο σου. Τώρα το φόρεμα αυτό, εμένα δεν μου θυμίζει τον Βρεττάκο να σου πω την αλήθεια, ναι είναι λαμπερό, αλλά δεν έχει καμία σχέση σχεδιαστικά με τα ρούχα του Βρεττού. Παρόλα αυτά, είναι ένα ρούχο που δεν είναι φτιαγμένο για αυτόν τον σκοπό. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα, είναι σαν να δουλεύεις σε ένα showroom και να δειγματίζεις το ρούχο αυτό. Δεν υπάρχει styling, δεν υπάρχει καμία δική σου ενέργεια πάνω και νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να σωζόταν θα ήταν η υπερβολή στα κοσμήματα».

Και οι 3 κριτές βαθμολόγησαν το στυλ της Μαριάννας με άσσο.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο επιχειρηματίας Χρήστος Παπαδημητρίου σε ηλικία 44 ετών

Η σοκαριστική ιστορία των αδερφών Μενέντεζ και οι πέντε δολοφονίες γονέων που σόκαραν την Ελλάδα

Tέλος ο εμφύλιος των οικογενειών για τη συναυλία για τα Τέμπη - Βάλτε δύναμη στη φωνή να ακουστεί ως τον ουρανό, λέει ο Πλακιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr