Σμαράγδα Καρύδη: Στην πρεμιέρα της παράστασης του Θοδωρή Αθερίδη λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα της

Σμαράγδα Καρύδη: Στην πρεμιέρα της παράστασης του Θοδωρή Αθερίδη λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα της

Η ηθοποιός έδειξε τη στήριξη στον σύντροφό της

atheridis-karidi
Η Σμαράγδα Καρύδη παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Θοδωρή Αθερίδη, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη.

Το μιούζικαλ – κωμωδία «Μπα Μπαμπά» της Φωτεινής Αθερίδου και του Θέμη Καραμουρατίδη έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Θοδωρής Αθερίδης και Άννα Κουτσαφτίκη.

Από το πλευρό του ηθοποιού δεν θα μπορούσε να λείπει η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία διανύει μια δύσκολη περίοδο καθώς ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η γνωστή ηθοποιός, έπειτα από το πέρας του έργου, πόζαρε για φωτογραφίες στα καμαρίνια μαζί με τον επί χρόνια σύντροφό της, αλλά και μερικούς από τους συντελεστές.

Δείτε τις φωτογραφίες
Κλείσιμο
IMG_0022
IMG_0024
IMG_0025
IMG_0034
Άννα Κουτσαφτίκη-Αθηνά Μουστάκα-Γιάννης Κακλέας-Φωτεινή Αθερίδου-Σμαράγδα Καρύδη
IMG_0036
Φωτεινή Αθερίδου-Σμαράγδα Καρίδη-Θοδωρής Αθερίδης
IMG_0057
Έλενα Σκουλά-Σμαράγδα Καρύδη
IMG_0062
Ορφέας Αυγουστίδης-Έλενα Σκουλά-Σμαράγδα Καρύδη


Πριν από λίγες ημέρες, ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη, εκμυστηρεύτηκε ότι η υγεία του ήταν επιβαρυμένη τα τελευταία χρόνια και γνώριζαν ότι οδεύει προς το τέλος του.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε στην κάμερα του «Happy Day»: «Η αλήθεια είναι ότι τον περιμέναμε τα τελευταία χρόνια, γιατί είχε περάσει ένα τεεράστιο έμφραγμα, που απορούσαν και οι γιατροί πώς έζησε, τον κρατούσε στη ζωή ο βηματοδότης. Τον τελευταίο χρόνο ειδικά είχε καταπέσει αρκετά και δεν ήταν ευχάριστο ούτε και γι αυτόν, ούτε ο ίδιος δεν θα ήθελε πια να ζει. Όταν έσβησε πια, δεν ήταν κάτι που μας ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Τώρα όλη η προσοχή μας είναι στους υπόλοιπους ζωντανούς, να είμαστε αγαπημένοι και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. Η Σμαράγδα είναι ένα πολύ λογικός άνθρωπος και πολύ έξυπνο κορίτσι, έχει πάρα πολύ έντονο συναισθηματικό κόσμο, αλλά να ξέρετε πάντα η λογική είναι με το καλό όχι με το κακό και πάντα η λογική σε βοηθάει να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, να μην τρελαθείς δηλαδή».


Φωτογραφίες:  NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Βοιωτία: Βρέθηκε μία από τις μεγαλύτερες χασισοφυτείες στη χώρα με 8.000 δενδρύλλια και εκτιμώμενη αξία 15. εκατ. ευρώ

Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη σε νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε τρία χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση

Αλέξης Κούγιας στην «Πρώτη Λέξη»: Πισπιρίγκου και Κορκονέας οι μεγαλύτερες ήττες στην καριέρα μου - Έκανα χημειοθεραπείες και πήγαινα στο δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης