Δανάη Παππά για την τοξική σχέση που είχε στο παρελθόν: Δεν μου βγήκε σε καλό

Και εγώ βέβαια είχα γίνει τοξική, δεν φταίει πάντα ο άλλος, συμπλήρωσε

Η Δανάη Παππά μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος Έρωτας», την προσωπική της ζωή, αλλά και την εμπειρία της στον «Σασμό».

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς όπου πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Άγιος Έρωτας».

Όταν ρωτήθηκε για τη σύνδεση του ρόλου της με τον «παπά Νικόλα», είπε: «Συμβαίνει κάποιες φορές να δεις έναν άνθρωπο στον δρόμο, να ανταλλάξετε ματιές και κάτι να νιώσεις. Δεν είναι κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά μια σύνδεση. Κάτι λοιπόν τράβηξε τη Χλόη στον άνθρωπο αυτό. Νιώθει πως θα είναι ο μόνος που θα την καταλάβει και θα μπορέσει να τη βοηθήσει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αρχικά αναπτύσσουν μια αθώα επαφή, γιατί είναι και οι δυο στην ίδια κατάσταση, ωστόσο σαν να υπάρχει ένας μαγνήτης που τους τραβάει κοντά και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν είναι ακριβώς έρωτας είναι κάτι άλλο που το ανακαλύπτουμε και εμείς σαν ηθοποιοί αλλά και το κοινό όσο περνούν τα επεισόδια».

Όσο για το αν έχει νιώθει ποτέ της την ίδια σύνδεση με κάποιον άνθρωπο στην προσωπική της ζωή, είπε: «Ναι, μου έχει συμβεί παλαιότερη όταν ήμουν μικρή. Κοντά στην εφηβεία μου ένιωσα μια πολύ έντονη έλξη για έναν άνθρωπο, μια έντονη σύνδεση. Αυτός ο έρωτας όμως ήταν τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό. Η αλήθεια είναι πως πόσες φορές βγαίνει σε καλό ένας έρωτας που πέφτεις με τα μούτρα; Σπάνια. Και εγώ βέβαια είχα γίνει τοξική, δεν φταίει πάντα ο άλλος».

Τέλος, αναφέρθηκε στη μετάβαση από τον «Σασμό» στον «Άγιο Έρωτα». «Το μόνο παρόμοιο είναι ότι πάλι βρισκόμαστε σε χωριό. Είναι το μοναδικό στοιχείο κοινό με τον "Σασμό". Ο ρόλος αυτός είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα και φαντάσου ότι την Παρασκευή κάναμε το τελευταίο γύρισμα του "Σασμού" και Δευτέρα είχα να κάνω το screen test για τον "Άγιο Έρωτα". Έπρεπε λοιπόν, να γίνω η "Χλόη" μέσα σε δύο 24ωρα και ήταν δύσκολο, όταν το σκέφτομαι. Εκείνη τη στιγμή που ήμουν και κουρασμένη, είπα στον εαυτό μου ότι "δεν θα κάτσεις να σκεφτείς και να αναλύσεις τίποτα, άστο να σε πάει το κείμενο". Πήγα σε ένα γύρισμα όπου όλοι ήταν συγκεντρωμένοι, με σφιγμένα στομάχια και μπήκα κατευθείαν σε μια κατάσταση. Όταν μάλιστα, έβαλα τη μαθητική ποδιά, άλλαξε όλη η στάση σώματος και μπήκα στον ρόλο κατευθείαν», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

«Αντίο μαέστρο» - Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Μίμη Πλέσσα

Δείτε βίντεο: Ο εντοπισμός του νεκρού που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Αιτωλοακαρνανία

Πάτρα: Εξάρθρωθηκε εγκληματική ομάδα που είχε διαπράξει 93 κλοπές - Συνελήφθησαν 9 άτομα, οι 5 ανήλικοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr