Diddy: Υπάρχουν ερωτικές ταινίες με εκείνον και τρεις celebrities, λέει η δικηγόρος ενός από τα θύματά του

Diddy: Υπάρχουν ερωτικές ταινίες με εκείνον και τρεις celebrities, λέει η δικηγόρος ενός από τα θύματά του

Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές διασημότητες που γνωρίζουν καλά τι έκαναν, τόνισε 

diddy__7_
Η δικηγόρος Άριελ Μίτσελ Κιντ, η οποία εκπροσωπεί ένα από τα θύματα του Diddy, ισχυρίζεται πως ενημερώθηκε για την ύπαρξη τριών σεξουαλικών ταινιών, με πρωταγωνιστή τον μουσικό παραγωγό.

Όπως λέει μιλώντας στο NewsNation, σε αυτές τις ταινίες συμμετέχουν τρεις διάσημες προσωπικότητες, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τις ταυτότητές τους.

«Τα άτομα που επικοινώνησαν μαζί μου υποστήριξαν ότι είχαν τρεις διαφορετικές ταινίες με τρεις διάσημες προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένου του Diddy και μια ακόμα όπου πρωταγωνιστεί ένας σταρ χωρίς τον Diddy», αναφέρει.


Κλείσιμο
Πρόσθεσε μάλιστα, ότι και τα τρία άτομα έχουν μεγάλη φήμη, ενώ σημείωσε ότι μάλλον η ταινία, όπου εμφανίζεται μόνος του ο/η ανώνυμος/η σταρ, μάλλον γυρίστηκε σε ένα από τα πάρτι του Diddy.

Η δικηγόρος παραδέχτηκε ότι δεν έχει δει τις ταινίες, αλλά ούτε και στιγμιότυπά τους, ώστε να επιβεβαιώσει με σιγουριά ότι υπάρχουν.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν υπάρχουν ή όχι. Απλώς μου είπαν ότι κατέχουν αυτόν τον "θησαυρό", οπότε πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές διασημότητες που γνωρίζουν καλά τι έκαναν», σημείωσε.

Η Μίτσελ-Κιντ ήταν η δικηγόρος του πρώην μοντέλου Adria English, που μήνυσε τον Combs για προώθηση στην πορνεία τον Ιούλιο, ισχυριζόμενη ότι ο ράπερ κάποτε την ανάγκασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον διάσημο κοσμηματοπώλη Jacob Arabov. Ωστόσο, η δικηγόρος άφησε την υπόθεσή της πρόσφατα, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές στη συνεργασία τους».

Οι ισχυρισμοί της δικηγόρου ότι υπήρχαν πολλαπλές σεξουαλικές ταινίες με τον Combs επιβεβαιώθηκαν από έναν αξιωματικό του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, ο οποίος συμμετείχε στις επιδρομές της αστυνομίας στο σπίτι του Diddy, λίγο αφότου κατηγορήθηκε για εμπορία λευκής σαρκός, εκβιασμό και προώθηση πορνείας.

«Υπάρχουν πολλά διάσημα ονόματα στα πλάνα που έχουμε λάβει, αλλά δεν θα επιβεβαιώσω καμία από τις ταυτότητές τους. Είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό», είχε πει.


Ειδήσεις σήμερα:

«Αντίο μαέστρο» - Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Μίμη Πλέσσα

Δείτε βίντεο: Ο εντοπισμός του νεκρού που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Αιτωλοακαρνανία

Πάτρα: Εξάρθρωθηκε εγκληματική ομάδα που είχε διαπράξει 93 κλοπές - Συνελήφθησαν 9 άτομα, οι 5 ανήλικοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης