Μαντόνα: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον αδελφό της - «Γνωρίζω ότι κάπου χορεύει τώρα»

«Ήταν σε τόσο πόνο στο τέλος και για άλλη μια φορά κρατήσαμε ο ένας το χέρι του άλλου, κλείσαμε τα μάτια μας και χορέψαμε μαζί» γράφει για τον Κρίστοφερ Τσικόνε που έφυγε από τη ζωή στα 63

Με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram αποχαιρέτησε η Μαντόνα τον αδελφό της Κρίστοφερ Τσικόνε, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 63 του μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, ο Κρίστοφερ ήταν «ο πιο κοντινός μου άνθρωπος για μεγάλο χρόνικό διάστημα».

Ο Κρίστοφερ Τσικόνε ήταν καλλιτέχνης, χορευτής και σχεδιαστής, είχε εμφανιστεί σε βίντεοκλιπ όπως αυτό για το Lucky Star, είχε επιμεληθεί καλλιτεχνικά την περιοδεία Blond Ambition World Tour και ήταν ο υπεύθυνος της περιοδείας The Girlie Show.

«Ήτνα σε μεγάλο πόνο στο τέλος» γράφει για τον τρία χρόνια μικρότερο αδελφό της η 66χρονη Μαντόνα σημειώνοντας ότι «είναι δύσκολο να εξηγήσω τον δεσμό μας. Αλλά προέκυψε από την κατανόηση ότι ήμασταν διαφορετικοί και η κοινωνία θα μας δυσκόλευσε επειδή δεν ακολουθούσαμε το status quo».



«Κρατήσαμε ο ένας το χέρι του άλλου και χορέψαμε μέσα στην τρέλα των παιδικών μας χρόνων, για την ακρίβεια ο χορός ήταν η σούπερ κόλλα που μας κράτησε κοντά. Το να ανακαλύψουμε τον χορό στην μικρή πόλη που ζούσαμε, έσωσε και εμένα και τον αδελφό μου όταν με ακολούθησε. Ο δάσκαλος του μπαλέτου που είχα, που λεγόταν επίσης Κρίστοφερ, δημιούργησε έναν ασφαλή χώρο για τον αδερφό μου ώστε να είναι ομοφυλόφιλος, μια λέξη που ούτε λεγόταν, ούτε ψιθυριζόταν εκεί που ζούσαμε. Όταν βρήκα το κουράγιο να πάω στη Νέα Υόρκη για να γίνω χορεύτρια, ο αδελφός μου με ακολούθησε και ξανά κρατήσαμε ο ένας το χέρι του άλλου και χορέψαμε ξανά στην τρέλα της Νέας Υόρκης» έγραψε η Μαντόνα για τη σχέση με τον μικρότερο αδελφό της.

«Ο αδελφός μου ήταν πάντα δίπλα μου, ήταν ζωγράφος, ήταν ποιητής και οραματιστής. Τον θαύμαζα. Είχε αδιανόητο γούστο και μια κοφτή γλώσσα την οποία ορισμένες φορές τη χρησιμοποιούσε σε βάρος μου και πάντα τον συγχωρούσα» συνεχίζει.

Γράφοντας στη συνέχεια για τα χρόνια μετά το 2008 και τη αυτοβιογραφία του αδελφού της στην οποία αποκάλυψε μυστικά της σχέσης τους και της ερωτικής ζωής της βασίλισσας της ποπ, η Μαντόνα σημείωσε ότι «τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα. Δεν μιλησαμε για κάποιο διάστημα αλλά όταν ρρώστησε, βρήκαμε ξανά ο ένας τον άλλο. Έκανα το καλύτερο δυνατόν για να τον κρατήσω ζωντανό για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα. Ήταν σε τόσο πόνο στο τέλος και για άλλη μια φορά κρατήσαμε ο ένας το χέρι του άλλου, κλείσαμε τα μάτια μας και χορέψαμε μαζί».

«Χαίρομαι που δεν υποφέρει άλλο πια. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν αυτόν. Ξέρω ότι κάπου χορεύει τώρα» κατέληξε στην ανάρτησή της η Μαντόνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τελικά αποτελέσματα στο ΠΑΣΟΚ: Πρώτος ο Ανδρουλάκης με 29,64% - Δεύτερος ο Δούκας με 21,41%, τρίτος ο Γερουλάνος με 21,12%

Βίντεο: 20χρονος YouTuber διέλυσε McLaren $200.000 σε live streaming - Κοίταζε το κινητό του ενώ οδηγούσε υπό βροχή

Η Χεζμπολάχ χτύπησε εστιατόριο στην Χάιφα, νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr