Drake: Το υπονοούμενο για τη φιλία εν μέσω της διαμάχης με τον Κέντρικ Λαμάρ - Κάποιοι μπορεί να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα

Drake: Το υπονοούμενο για τη φιλία εν μέσω της διαμάχης με τον Κέντρικ Λαμάρ - Κάποιοι μπορεί να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα

Μερικές φορές είστε κι εσείς μόνοι σας, είπε στο κοινό κατά τη διάρκεια της συναυλίας του

drake
Mία συμβουλή έδωσε στο κοινό του o Drake σχετικά με τους αληθινούς και τους ψεύτικους φίλους.

Ο ράπερ μίλησε στο πλήθος που βρέθηκε στη συναυλία του στο Τορόντο λέγοντας πως συχνά οι άνθρωποι στη ζωή μας μπορεί να μας απογοητεύσουν, αφού δεν είναι αυτοί που νομίζαμε.

«Οι πραγματικοί μου φίλοι είναι σίγουρα στο κτίριο. Αλλά θα σας πω ότι θα φτάσετε σε ένα σημείο στη ζωή σας, όπου οι άνθρωποι που νομίζατε ότι είναι φίλοι σας ή που νομίζατε ότι είναι κοντά σας, μπορεί να αλλάξουν», είπε χαρακτηριστικά.


Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μπορεί να προσπαθήσουν να σε κοροϊδέψουν. Μπορεί να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα. Μπορεί να σου κάνουν πολλά πράγματα».

Έκλεισε λέγοντας: «Θα καταλήξεις σε αυτή τη συνειδητοποίηση σε όποιο σημείο της ζωής σου κι αν βρίσκεσαι. Μάλλον έχεις βρεθεί εκεί και θα βρεθείς ξανά εκεί. Έτσι είναι η ζωή. Μερικές φορές είστε κι εσείς μόνοι σας».

Μόλις σταμάτησε να μιλάει στο κοινό του, ξεκίνησε να παίζει το κομμάτι της Beyonce «Me Myself and I».

Ο ράπερ έκανε τις δηλώσεις αυτές, εν μέσω της διαμάχης του με τον Κέντρικ Λαμάρ, με τον οποίο το τελευταίο διάστημα ανταλλάσσουν συνεχώς υπονοούμενα μέσω των κομματιών τους, κατηγορώντας ο ένας τον άλλο. Yπενθυμίζεται πως στο παρελθόν, οι δύο ράπερ ήταν φίλοι, καθώς και συνεργάτες.

Πρόσφατα δύο ακόμα καλοί φίλοι του Drake, ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν έδειξαν την υποστήριξή τους στον Λαμάρ μέσω των social media.


Ειδήσεις σήμερα:

Τελικά αποτελέσματα στο ΠΑΣΟΚ: Πρώτος ο Ανδρουλάκης με 29,64% - Δεύτερος ο Δούκας με 21,41%, τρίτος ο Γερουλάνος με 21,12%

Βίντεο: 20χρονος YouTuber διέλυσε McLaren $200.000 σε live streaming - Κοίταζε το κινητό του ενώ οδηγούσε υπό βροχή

Η Χεζμπολάχ χτύπησε εστιατόριο στην Χάιφα, νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης