Στέφανος Κορκολής για Μίμη Πλέσσα: Η θλίψη υπάρχει όσο και να λέμε ότι ήταν 100 χρονών

Δεν παύει όταν φεύγει ένας άνθρωπος να φεύγει για πάντα, πρόσθεσε

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για τον θάνατο του θείου του και σπουδαίου συνθέτη, Μίμη Πλέσσα.

Συγκεκριμένα, έκανε δηλώσεις για εκείνον στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». «Το ότι ήταν θείος μου είναι σημαντικό υπό μια έννοια, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχω βαφτίσει την κόρη του, την Ελεάνα. Για μένα, αυτό είναι η πραγματική συγγένεια με τον Μίμη», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως παρά τα πολλά χρόνια που έζησε ο συνθέτης, η θλίψη παραμένει ίδια. «Η θλίψη υπάρχει, όσο και να λέμε ότι ήταν 100 χρονών. Δεν παύει όταν φεύγει ένας άνθρωπος να φεύγει για πάντα και τουλάχιστον για τους δικούς του ανθρώπους είναι πάντα λυπηρό. Μόνο καλά πράγματα μπορώ να πω για εκείνον, υπήρξε ένας μεγαλοφυής μουσικός, μεγαλοφυής επιστήμονας και πάνω από όλα η προσωποποίηση της ευγένειας», ανέφερε.

Τέλος, κατέληξε λέγοντας πως έχει χαραγμένες στο μυαλό του στιγμές που έχει ζήσει μαζί του. «Χαραγμένες στη μνήμη μου με τον Μίμη Πλέσσα οι σημαντικότερες στιγμές της μουσικής. Ήθελε πάρα πολύ να παρευρεθεί στη συναυλία του για τα 100 χρόνια», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Τελικά αποτελέσματα στο ΠΑΣΟΚ: Πρώτος ο Ανδρουλάκης με 29,64% - Δεύτερος ο Δούκας με 21,41%, τρίτος ο Γερουλάνος με 21,12%

Βίντεο: 20χρονος YouTuber διέλυσε McLaren $200.000 σε live streaming - Κοίταζε το κινητό του ενώ οδηγούσε υπό βροχή

Η Χεζμπολάχ χτύπησε εστιατόριο στην Χάιφα, νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr