Η Μαντόνα στάθηκε στο πλευρό του αδερφού της Κρίστοφερ Τσικόνε μέχρι το τέλος - Οι εντάσεις στη σχέση τους και η συμφιλίωσή τους

Η Μαντόνα στάθηκε στο πλευρό του αδερφού της Κρίστοφερ Τσικόνε μέχρι το τέλος - Οι εντάσεις στη σχέση τους και η συμφιλίωσή τους

Ο Κρίστοφερ Τσικόνε έφυγε από τη ζωή μετά από δύσκολη μάχη με τον καρκίνο

madonna__2_
Η Μαντόνα είχε προσκαλέσει τον αδερφό της Κρίστοφερ Τσικόνε, ο οποίος έπασχε από καρκίνο να μείνει μαζί της στο σπίτι της στο Λος Άντζελες τους τελευταίους μήνες της ζωής του, σε μια συγκινητική κίνηση μετά από χρόνια εντάσεων, όπως αποκάλυψε η Daily Mail.

Ο 63χρονος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή, έχοντας περάσει πάνω από έναν χρόνο στο σπίτι της αδερφής του. Ένας στενός φίλος του Τσικόνε μίλησε στην ξένη εφημερίδα για τους τελευταίους μήνες της ζωής του, αναφέροντας ότι τα αδέρφια συμφιλιώθηκαν μετά από χρόνια διαφωνιών.
«Ο Κρίστοφερ είχε καρκίνο στο πάγκρεας και ζούσε στο σπίτι της Μαντόνα στο Λος Άντζελες για περισσότερο από έναν χρόνο πριν πεθάνει», είπε η πηγή. Παρά τη δύσκολη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια, η Μαντόνα τον φρόντισε κατά τη διάρκεια της μάχης του με τον καρκίνο και δεν δίστασε να ξοδέψει ό,τι χρειαζόταν για να του παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και υποστήριξη.

Κλείσιμο
Ο Κρίστοφερ Τσικόνε είχε διαφωνήσει με την τραγουδίστρια, όταν εκείνη αποκάλυψε δημοσίως τη σεξουαλικότητά του σε μια συνέντευξή της το 1991 στο The Advocate, όπου είχε δηλώσει: «Ο αδερφός μου Κρίστοφερ είναι γκέι, και εμείς πάντα ήμασταν τα πιο κοντινά μέλη της οικογένειάς μου».

Παρά τις διαφορές τους, τα αδέρφια ήρθαν και πάλι κοντά μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδερφού τους, Άντονι Σικόνε, τον Φεβρουάριο του 2023, που πέθανε από καρκίνο του λάρυγγα. «Η σχέση τους είχε τα πάνω και τα κάτω της, αλλά μετά τον θάνατο του Άντονι, ήρθαν πολύ κοντά», ανέφερε η πηγή και πρόσθεσε: «Η απώλεια του Άντονι έφερε την οικογένεια κοντά με τρόπο που δεν είχαν ζήσει εδώ και χρόνια».
462375667_1996594267509625_772842582314047342_n

Η Μαντόνα και η οικογένειά της είναι συντετριμμένοι από τον θάνατο του Κρίστοφερ, αλλά ανακουφισμένοι που δεν πονάει πια. «Έδωσε μια δύσκολη μάχη. Η υγεία του Κρίστοφερ επιδεινώθηκε μετά το καλοκαίρι. Όταν η κατάσταση του χειροτέρευσε, ο αδερφός της αποδέχθηκε με δυσκολία τη μοίρα του, με τον πόνο να γίνεται ανυπόφορος προς το τέλος», αποκάλυψε ο φίλος του Κρίστοφερ.

Ο Τσικόνε υπερηφανευόταν πάντα που ήταν αδερφός της Μαντόνα, αλλά ακολούθησε τον δικό του δρόμο, ασχολούμενος με τον χορό, τον σχεδιασμό και την τέχνη. Στον τελευταίο χρόνο της ζωής του, βρήκε παρηγοριά στη ζωγραφική, η οποία τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ασθένειάς του.

Η Μαντόνα είχε συνεργαστεί με τον Κρίστοφερ αναθέτοντάς του διάφορους δημιουργικούς ρόλους μέχρι το 2001, όταν προσέλαβε άλλον σκηνοθέτη για την παγκόσμια περιοδεία της. Η τεταμένη σχέση τους αναλύθηκε αργότερα στο βιβλίο του με τίτλο «Life with My Sister Madonna» το 2008, στο οποίο εκφράζει τις απογοητεύσεις του από εκείνη, λέγοντας, «Έδωσα τη ζωή μου για να σε κάνω την κακιά βασίλισσα που είσαι σήμερα».

Την Κυριακή, η «βασίλισσα της ποπ» δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες του Κρίστοφερ, γράφοντας: «Ήταν ο πιο κοντινός άνθρωπος για μένα για τόσο καιρό. Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε τον δεσμό μας, αλλά αναπτύχθηκε μέσα από την κατανόηση ότι ήμασταν διαφορετικοί, και η κοινωνία θα μας έκανε δύσκολη ζωή για το ότι δεν ακολουθούσαμε το κατεστημένο. Πιαστήκαμε χέρι χέρι και χορέψαμε μέσα από την τρέλα της παιδικής μας ηλικίας».

«Δεν μιλούσαμε για κάποιο διάστημα, αλλά όταν ο αδερφός μου αρρώστησε βρήκαμε τον δρόμο μας ο ένας προς τον άλλον», πρόσθεσε. Η Μαντόνα δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα, αλλά έκανε το καλύτερο δυνατό για να τον κρατήσει ζωντανό, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Φωτογραφίες: madonna/Instagram

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Παπανώτας σκεφτόταν να είναι υποψήφιος πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισε για το... ΠΑΣΟΚ - Δείτε βίντεο

Πρόταση Δούκα για ντιμπέιτ με Ανδρουλάκη: Επικοινώνησα με την ΕΡΤ, να γίνει διάλογος για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ


Ως και 5°C πάνω από το κανονικό οι θερμοκρασίες μέχρι το Σάββατο, λέει ο Κολυδάς - Η προοπτική για την επόμενη εβδομάδ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης