Κιάνου Ριβς: Έκανε ντεμπούτο ως οδηγός αγώνων στην Ινδιανάπολη με τον «John Wick» στο καπό - Βίντεο και φωτογραφίες

Στα 60 του χρόνια, ο Καναδός σταρ του κινηματογράφου απέδειξε ότι το «Speed» δεν ήταν απλά μια ακόμη ταινία γι' αυτόν, αλλά, πολύ περισσότερο, το πάθος του

Τον έχουμε δει στο «Matrix», «σπάει ταμεία» ως John Wick στην ομώνυμη σειρά κινηματογραφικών ταινιών, φαίνεται όμως ότι το πραγματικό πάθος του είναι η... ταχύτητα -η οποία επίσης παραπέμπει σε μία ακόμη ταινία της πλούσιας φιλμογραφίας του, το περιπετειώδες «Speed». Ο λόγος, όπως είναι προφανές, γίνεται για τον αγαπημένο χολιγουντιανό σταρ Κιάνου Ριβς, ο οποίος έκανε, μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, το επαγγελματικό του ντεμπούτο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμμετέχοντας ως οδηγός αγώνων στο Toyota GR Cup, στη διάσημη πίστα της Ινδιανάπολης.



Θέλοντας, μάλιστα, να συνδυάσει το πάθος του για τους αγώνες αυτοκινήτου με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Καναδός ηθοποιός εμφανίστηκε στην πίστα της Ινδιανάπολης, με ένα κόκκινο Toyota, το οποίο από τη μία ήταν διακοσμημένο, έτσι ώστε να προωθήσει το νέο του συγγραφικό εγχείρημα, «The Book of Elsewhere» (σ.σ. το συνυπογράφει με τη συγγραφέα China Mieville), και από την άλλη έφερε στο καπό ένα σχέδιο με το πρόσωπο του «John Wick» -του κινηματογραφικού ήρωα, δηλαδή, που έχει ήδη ερμηνεύσει σε τέσσερις ταινίες, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία ανά τον κόσμο.





Στα 60 του χρόνια, πια, ο Ριβς δεν... έθελξε με τις αγωνιστικές του επιδόσεις, δεν τα πήγε όμως κι άσχημα για την πρώτη του φορά ως επαγγελματίας, καθώς το τέλος των διήμερων αγώνων τον βρήκε στην 25η θέση της γενικής κατάταξης, ανάμεσα σε συνολικά 35 συμμετέχοντες.

Και αυτό, παρά μια... ατυχία που είχε, όταν το το αυτοκίνητό του βγήκε εκτός πορείας και βρέθηκε στο γρασίδι, στην έξοδο της στροφής 9, χωρίς να υπάρξει σύγκρουση. Με περισσή ψυχραιμία και καθώς δεν είχε τραυματιστεί, κατάφερε να επιστρέψει στην κούρσα και να τερματίσει χωρίς άλλα προβλήματα. 



Ο ίδιος, σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι απόλαυσε την εμπειρία, την οποία περιέγραψε ως «διασκεδαστική». Παρά το επαγγελματικό του ντεμπούτο, άλλωστε, αυτή δεν ήταν η πρώτγη φορά που τον είδαμε σε αγωνιστικό αυτοκίνητο. Το 2009 είχε συμμετάσχει στον αγώνα διασημοτήτων της Toyota στο Λονγκ Μπιτς, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση. Μένει αν δούμε αν σκοπεύει να συνεχίσει την επαγγελματική του ενασχόληση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ή αν αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που το... διέπραξε.





Ειδήσεις σήμερα:

Το πρόγραμμα 19.181 προσλήψεων στο Δημόσιο από το 2025 - Σε Εκπαίδευση, Σώματα Ασφαλείας και ΕΣΥ

O Μαρκ Ζούκερμπεργκ μετέτρεψε μια Porsche Cayenne Turbo GT... σε μίνι βαν για χάρη της γυναίκας του

Πατέρας Ιωνά Καρούση: Είμαι σίγουρος ότι εκεί που είναι έχει συγχωρήσει και τους δολοφόνους του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr