Νατάσσα Μποφίλιου: Αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000 δεν έχει σημασία, απαγορεύεται να κρινόμαστε γι' αυτά που φοράμε

Εγώ για τις απόψεις μου και για τον τρόπο που τοποθετούμαι έχω κινδυνέψει, ανέφερε

Η Νατάσσα Μποφίλιου αναφέρθηκε στο πρόσφατο θέμα που προέκυψε με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει σε συναυλία της, στην εμφάνισή της στο «Στούντιο 4».

Πριν από μερικές ημέρες, η τραγουδίστρια βρέθηκε στο επίκεντρο αντιδράσεων, καθώς κατακρίθηκε από πολλά άτομα στα κοινωνικά δίκτυα για το ακριβό - όπως ισχυρίστηκαν - ρούχο που φόρεσε σε ζωντανή εμφάνισή της στο Θέατρο του Λυκαβηττού, που είχε αντιφασιστικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ένα χαρακτηριστικό σχόλιο έγραφε: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός. Τους πνίγεις τους φασίστες με μετάξι και σατέν».


Η τραγουδίστρια απάντησε έπειτα από τον καταιγισμό των αρνητικών σχολίων διευκρινίζοντας ότι το φόρεμά της κόστιζε στην πραγματικότητα 148 ευρώ.
Στην εμφάνισή της στην εκπομπή μίλησε για την κριτική που κατά καιρούς δέχεται: «Δεν με θέλει και δεν τον θέλω. Πρέπει να το δω έτσι. Γιατί αν δεν το δω έτσι, θα σταθώ μόνο στο κακό μπορεί να μου κάνει και στο πόσο θα μπορεί να με κάνει να αλλάξω. Θα μπορούσε να μου κάνει κακό, γιατί εγώ αν δεν είχα τον Θέμη [Καραμουρατίδη], τον Γεράσιμο, τα πιστεύω μας, τους μουσικούς μας, τα τραγούδια μας, θα μπορούσε όλο αυτό να με διαλύσει. Έχει διαλύσει ανθρώπους αυτό. Τους έχει διαλύσει, τους έχει οδηγήσει σε εθισμούς, το έχει κάνει αυτό η κριτική σε πολλούς ανθρώπους, τους έχει κάνει να αμφιβάλλουν, τους έχει κάνει να κάνουν κάτι άλλο από αυτό που θέλουν, τους έχει διαλύσει. Εγώ δεν θέλω να με διαλύσει, δεν το δέχομαι. Δεν θα συμβεί αυτό».

Και συνέχισε: «Εγώ για τις απόψεις μου και για τον τρόπο που τοποθετούμαι έχω και κινδυνέψει. Έχει υπάρξει επικίνδυνο και για εμένα και για τους ανθρώπους μου. Είχα δεχτεί απειλές για την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στη φυλακή. Αυτό ήταν επικίνδυνο, ήταν κάτι που έπρεπε να αξιολογηθεί με έναν άλλο τρόπο. Αλλά το αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000, που ξεκίνησε από ένα tweet, που το έγραψε κάποιος έτσι και ξαφνικά γίνεται θέμα μια τέτοια πληροφορία, που δεν έχει σημασία. Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι απαγορεύεται να κρινόμαστε για αυτά που φοράμε, δηλαδή θα έπρεπε να το έχουμε ξεπεράσει όλο αυτό. Αλλά το αξιολογείς κάθε φορά με τη σοβαρότητα που έχει».



Η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε για το φόρεμα που επέλεξε στη συναυλία του Λυκαβηττού – Έκανε 148 ευρώ, είπε

Στις 24 Σεπτεμβρίου, η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε την απάντησή της, έπειτα από αντιδράσεις που προέκυψαν σχετικά με την εμφάνισή της στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η οποία ήταν για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η τραγουδίστρια έβγαλε έναν σύντομο λόγο κατά του φασισμού. Όμως, αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν το φόρεμά της, το οποίο διάφορα άτομα έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ήταν ακριβό και άρα δεν ταίριαζε σε μια συναυλία με τέτοιον χαρακτήρα.

Χαρακτηριστικά, ένα σχόλιο έγραφε: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός. Τους πνίγεις τους φασίστες με μετάξι και σατέν».

Έπειτα, από τον καταιγισμό των αρνητικών σχολίων, η Νατάσα Μποφίλιου έδωσε την απάντησή της για το φόρεμα και αποκάλυψε το κόστος του, που δεν ήταν 2.000 ευρώ όπως ισχυρίζονταν ορισμένοι, αλλά 148 ευρώ.

Δείτε την ανάρτηση


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Παπανώτας σκεφτόταν να είναι υποψήφιος πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισε για το... ΠΑΣΟΚ - Δείτε βίντεο

Πρόταση Δούκα για ντιμπέιτ με Ανδρουλάκη: Επικοινώνησα με την ΕΡΤ, να γίνει διάλογος για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ


Ως και 5°C πάνω από το κανονικό οι θερμοκρασίες μέχρι το Σάββατο, λέει ο Κολυδάς - Η προοπτική για την επόμενη εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr