Η Ναταλία, τα νούμερα και η ώρα της «Μάγισσας»

Και πρεμιέρες και συνήθειες από τα παλιά

Απόψε θα γίνει η πρεμιέρα μιας σειράς σημαντικής. Η «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» (ΑΝΤ1) ανήκει δικαιωματικά στην κατηγορία του πολυαναμενόμενου. Είναι η συνέχεια μιας πιστοποιημένης γραφής και σκηνοθεσίας (Χαρίτος, Τσαμπάνη, Καλκόβαλης) ενός μοναδικού καστ και φυσικά μιας παραγωγής, η οποία αποδεικνύει πως η ποιότητα συνιστά απαραίτητη συνιστώσα στην συνισταμένη της επιτυχίας. Η πρεμιέρα αυτή είναι ένα σημαντικό γεγονός, μία μικρή τηλεοπτική γιορτή. Και οι φανατικοί του προηγούμενου κύκλου γνωρίζουν καλά ότι δεν θα απογοητευτούν. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά πριν το κοινό δει το επεισόδιο. Ας μιλήσουμε αύριο, που όλοι θα έχουμε δει, νιώσει και ακούσει. Γιατί σε τούτη τη σειρά όλες οι αισθήσεις κρίνονται απαραίτητες.

Η Ναταλία Γερμανού με το «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha βάλθηκε να διαψεύσει τον τίτλο της εκπομπής της. Γίνεται καλύτερα και φάνηκε. Η εκπομπή φέτος έχει καλύτερη αύρα, περισσότερο φως και έναν Αγγελο Βουράκη που πλέον είναι από τους καλύτερους και πιο χρήσιμους συνεργάτες. Με θέματα, με άποψη και πάντα με απαντήσεις στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας.

Αυτή είναι η καλή πλευρά του πάνελ. Γιατί υπάρχει και η άλλη, η οποία αφορά νεόκοπους του Σαββατοκύριακου, οι οποίοι έχοντας παρακολουθήσει κυρίως «εκρηκτικές» συμπεριφορές συναδέλφων από Δευτέρα ως Παρασκευή αποπειράθηκαν να αντιγράψουν…. Τραγέλαφος. Δεν αρκεί να λες λόγια. Πρέπει να αναλαμβάνεις και την ευθύνη. Αλλιώς στράκα στρούκες…

Η απόφαση του ΣΚΑΪ να προβάλει το ντοκιμαντέρ του Αλέξη Παπαχελά «Σκοτεινή Δεκαετία 1964-1974», τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21.00  και όχι τα μαύρα μεσάνυχτα δείχνει αν μη τι άλλο πως ο σταθμός και η νέα πλέον διοίκησή του, Κωνσταντίνος Ζούλας, ρισκάρουν και αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν την γραμμή που οι ίδιοι θέλουν να χαράξουν και όχι αυτή που επιβάλλει ο ανταγωνισμός.

Είναι ανησυχητικά τα ποσοστά των «Others» ειδικά τα Σαββατοκύριακα όπου οι αριθμοί κινούνται από 40 ως 55%. Αυτό δείχνει ότι το κοινό στρέφει αλλού το βλέμμα και όχι στην παραδοσιακή συνταγή της τηλεόρασης.

Η ΕΡΤ εμφανίζεται ελαφρώς αποδυναμωμένη εσχάτως. Τα πρώτα στοιχεία εμφανίζουν το Mega να προηγείται σημαντικά και τους υπόλοιπους να ακολουθούν. Στο σύνολο των τηλεθεατών είναι σημαντικό το ότι η «Γη της Ελιάς» κυριαρχεί, όπως και η ψυχαγωγία της χαράς. Δηλαδή το «Roadshow» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και η «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» στον Alpha. Δεν θέλει και πολλή σκέψη να καταλάβεις ότι τελικά η φασαρία γίνεται σε λάθος … μέρη. Επίσης είναι γελοίο να θεωρείται ότι μία εκπομπή είναι πρώτη σε ηλικιακά κοινά 18 – 54 και τελευταία στο σύνολο. Τελικά τι μετράει; Ποιοι ή πόσοι μας βλέπουν;

Περαστικά στην Μαρία Μπακοδήμου, η οποία σύμφωνα με το t-life.gr, πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία της και ευτυχώς την ξεπέρασε. Ολες μας τις ευχές.

Κουίζ: ποια παρουσιάστρια δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο;
Κουίζ 2: για ποιο πάνελ η αρχισυνταξία έκανε παράπονα ότι ενδιαφέρεται περισσότερο να φωτογραφίζεται στα social παρά να προσφέρει;

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Παπανώτας σκεφτόταν να είναι υποψήφιος πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισε για το... ΠΑΣΟΚ - Δείτε βίντεο

Πρόταση Δούκα για ντιμπέιτ με Ανδρουλάκη: Επικοινώνησα με την ΕΡΤ, να γίνει διάλογος για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ


Ως και 5°C πάνω από το κανονικό οι θερμοκρασίες μέχρι το Σάββατο, λέει ο Κολυδάς - Η προοπτική για την επόμενη εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr