Σάλι Φιλντ: Περιέγραψε την παράνομη έκτρωση που είχε κάνει και παροτρύνει τον κόσμο να ψηφίσει την Κάμαλα Χάρις

Σάλι Φιλντ: Περιέγραψε την παράνομη έκτρωση που είχε κάνει και παροτρύνει τον κόσμο να ψηφίσει την Κάμαλα Χάρις

Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω, τόνισε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός

field
Η Σάλι Φιλντ περιέγραψε την «τραυματική» και παράνονη άμβλωση που έκανε όταν ήταν νέα, θέλοντας να δείξει την υποστήριξή της στην Κάμαλα Χάρις και να ενθαρρύνει τους ψηφοφόρους να την ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ.

Η ηθοποιός περιέγραψε την «φρικτή» έκτρωση που είχε σε ένα βίντεο στο Instagram, σημειώνοντας ότι εξακολουθεί να «νιώθει πολύ ντροπιασμένη γι' αυτό».

Η Φιλντ ήταν 17 χρονών και είχε μόλις αποφοιτήσει από το λύκειο όταν έμεινε έγκυος χωρίς να έχει «σημαντική οικογενειακή υποστήριξη ή οικονομικά μέσα».

Αναλυτικά, περιέγραψε: «Είχαμε έναν οικογενειακό γιατρό που ήταν φίλος της οικογένειας και με πήγε με τη σύζυγό του και τη μητέρα μου με την ολοκαίνουργια Cadillac τους στην Τιχουάνα».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο

Αφού πέρασαν τα σύνορα με το Μεξικό, «πάρκαραν σε έναν πραγματικά άθλιο δρόμο» τρία τετράγωνα μακριά από το σημείο όπου η Φιλντ, σήμερα 77 ετών, θα υποβαλλόταν στη διαδικασία.

«[Ο γιατρός] μου έδωσε έναν φάκελο με μετρητά και έπρεπε να μπω σε εκείνο το κτίριο και να τους δώσω τα μετρητά και μετά να επιστρέψω αμέσως σε αυτόν», διηγήθηκε. «Υποθέτω ότι σκέφτηκε ότι αν πέθαινα τότε ίσως μπορούσε να με βοηθήσει».

Η Φιλντ δεν έλαβε «κανένα αναισθητικό» κατά τη διάρκεια της «φρικτής και καθοριστικής για τη ζωή της» έκτρωσης και «ένιωσε τα πάντα», ενώ μόνο τα χέρια και τα πόδια της ήταν «περίεργα και μουδιασμένα» καθώς «είχε κάνει μερικές εισπνοές αιθέρα».

«Τότε η κατάσταση έγινε πιο σκοτεινή», συνέχισε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, εξηγώντας ότι «ο τεχνικός στην πραγματικότητα την κακοποιούσε».

«Έπρεπε να σκεφτώ, πώς μπορώ να κάνω τα χέρια μου να κινηθούν για να τον απωθήσω;», θυμήθηκε. «Έτσι ήταν απλά απόλυτη ντροπή... Όταν τελείωσε, είπε: "Φύγε, φύγε, φύγε, φύγε!", λες και το κτίριο είχε πάρει φωτιά».
Η Φιλντ προέτρεψε τους θαυμαστές να ψηφίσουν την Κάμαλα Χάρις στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές αντί του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς τόνισε ότι «δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω».

Επιπλέον, υπογράμμισε: «Αυτά είναι τα πράγματα που περνούν τώρα οι γυναίκες... Πώς μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτό και να το κάνετε αυτό στα κοριτσάκια μας και στις νεαρές γυναίκες μας και να μην έχετε σεβασμό και εκτίμηση για την υγεία τους και τις δικές τους αποφάσεις;».

Η ηθοποιός κατέληξε λέγοντας ειρωνικά: «Και αυτή ήταν αυτή η υπέροχη ιστορία».

Οι ακόλουθοι της Φιλντ την επαίνεσαν στα σχόλια, με την Μπίζι Φίλιπς, μεταξύ άλλων, να την ευχαριστούν για την ειλικρίνειά της.


Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Παπανώτας σκεφτόταν να είναι υποψήφιος πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισε για το... ΠΑΣΟΚ - Δείτε βίντεο

Πρόταση Δούκα για ντιμπέιτ με Ανδρουλάκη: Επικοινώνησα με την ΕΡΤ, να γίνει διάλογος για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ


Ως και 5°C πάνω από το κανονικό οι θερμοκρασίες μέχρι το Σάββατο, λέει ο Κολυδάς - Η προοπτική για την επόμενη εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης