Φώτης Σεργουλόπουλος: Θα ανεχθεί κανείς να πουν ότι το παιδί του θα βγει ανώμαλο; Με ποιο δικαίωμα θα μου πουν πώς θα το χειριστώ;

Φώτης Σεργουλόπουλος: Θα ανεχθεί κανείς να πουν ότι το παιδί του θα βγει ανώμαλο; Με ποιο δικαίωμα θα μου πουν πώς θα το χειριστώ;

Δεν θα σταματήσω να διεκδικώ όσο υπάρχει κακοποιητικός λόγος, θα τον σβήσουμε, είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος

sergoulopoulos
Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Φώτη Σεργουλόπουλου όταν ρωτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αν τον ενοχλούν όσα λέγονται για την οικογένειά του και το παιδί του.

«Θα μιλήσουν για την οικογένειά μου; Θα ακουστεί άποψη για τη ζωή μου; Έχω μιλήσει για τη σεξουαλικότητά σου; Θα μιλήσει ο άλλος και θα έχει άποψη για την οικογένειά μου; θα πει αυτός για το παιδί μου; Θα ανεχθείς να πει κανείς για το παιδί σου ότι θα βγει ανώμαλο; Με ποιο δικαίωμα θα μιλήσει κανείς για τη σεξουαλική ζωή του άλλου και πώς θα χειριστώ το παιδί μου; Η οικογένειά μου είναι δική μου. Όσο οι άνθρωποι είναι γόνιμοι θα κάνουν παιδιά» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Όπως τόνισε «όταν υπερασπίζεσαι το παιδί σου, δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Ας το συζητάνε στα καφενεία μεταξύ τους».

Στην ερώτηση πώς θωρακίζει τον 11χρονο γιο του, Γιώργο, είπε «εσύ δεν συζητάς με το παιδί σου; το παιδί σου το θωρακίζεις με την αλήθεια. Ο καθένας μεγαλώνει το παιδί του όπως πιστεύει. Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν στις οικογένειες και ας τα εξηγήσουν αυτοί στα παιδιά τους. Εγώ ξέρω πώς θα μιλήσω στο παιδί μου»

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4q5c04w5e6p)


Παράληλα δδήλωσε την πρόθεσή του να συνεχίσει να μιλάει για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων «όσο υπάρχει κακοποιητικός λόγος».

«Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να μιλάω γι' αυτό, να σταματήσω να διεκδικώ πράγματα όσο υπάρχει καιοποιητικός λόγος, θα τον σβήσουμε, δεν θα περάσει αυτό» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ερωτηθείς αν ο ίδιος έχει δεχθεί bullying για όσα πρεσβεύει.

«Το μόνο που μπορώ να κάνω από το 2011 και σήμερα είναι έχω δείξει τους ανθρώπους που είναι κοντά μου, να είμαι ορατός εγώ και οι άνθρωποί μου» πρόσθεσε.

Επιχειρώντας να εξηγήσει τις αντιδράσεις, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε πως «όπως έχουν έρθει τα πράγματα ορισμένοι άνθρωποι έχουν την αίσθηση ότι χάνουν την πατριαρχία στην αγέλη. Όταν χάνει κάποιος την πατριαρχία, αρχίζει να ταρακουνιέται και εμφανίζει κάποιες άμυνες. Δεν πειράζει, θα το συνηθίσει».

Αφού τόνισε, δε, ότι «δεν με αφορούν καθόλου τα σχόλια στα social media», συνέχισε λέγοντας «σαν κοινωνία ας προσπαθήσουμε να έρθουμε ενάντια στη βια των παιδιών, τα παιδιά σκοτώνονται μεταξύ τους και να αφήσουμε τους ανθρώπους να αγαπιούνται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιτίθεσαι στην αγάπη; Να πει ένας άνθρωπος "γιατί αγαπάς κάποιον άλλο;"; Γιατί θα πρέπει να κρύβεται η αγάπη και να θεωρείται παράνομη; Και μάλιστα είναι αγάπη που αφορά εμάς και όχι τον άλλο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4q54ax3wuqp)


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε και για την περίοδο της εφηβείας του λέγοντας «το τυχερό με μένα ήταν ότι έζησα σε ένα περιβάλλον αποδοχής και ίσως αυτό μου έδωσε την ευκολία αυτό το πράγμα να το αντιμετωπίζω ως μια κανονικότητα. Ήταν όλοι υποστηρικτικοί, ήμουν out στο περιβάλλον τους συμμαθητές μου».

«Εγώ εκεί γύρω στα 17, στα 18 ερωτεύτηκα. Πριν είχα ερωτευθεί μια συμμαθήτριά μου, ήμουν δραστήριος με το θέμα έρωτας. Ήμουν και είμαι δοτικός όταν ερωτεύομαι».

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στην Αθήνα: Νεκρός από μαχαιριές 28χρονος – Παραδόθηκαν δύο αδέρφια

Iron Dome: Πώς ορισμένοι ιρανικοί πύραυλοι κατάφεραν να διαπεράσουν το πιο εξελιγμένο σύστημα αεράμυνας του πλανήτη

Σκάνδαλο με βιασμούς και trafficking απειλεί rich & famous - Ποιοι «τρέμουν» τις αποκαλύψεις για τα πάρτι οργίων του Diddy
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης