Άγγελος Παπαδημητρίου: Η απιστία δεν έχει τόση σημασία, είναι σαν να έφαγες κρυφά ένα γλυκό

Η μεγαλύτερη ανοησία είναι να πεις ότι απίστησες, ανέφερε

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου μίλησε για τα θέματα της συγκατοίκησης στις σχέσεις και της απιστίας, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Happy Day».

Αρχικά, ο εικαστικός και ηθοποιός υποστήριξε πως τα ζευγάρια δεν πρέπει να μένουν μαζί: «Τα ζευγάρια πρέπει να κοιμούνται σε διαφορετικές… πόλεις. Για κρεβατοκάμαρες μιλάμε τώρα; Θα ζήσεις με τον ίδιο άνθρωπο σε ένα σπίτι; Έχω συγκατοικήσει, αλλά με μεσοτοιχία. Αν έχεις κάποιον συνέχεια να σε κοιτάει, νιώθεις ότι σε παρακολουθεί η Interpol. Όταν θα έρθει η στιγμή θα βρεθείτε, να είσαι έτοιμος, φτιαγμένος κτλ. Θα σε κοιτάει που ανοίγεις το ψυγείο το βράδυ και τρως ένα γλύκο; Πάει κάηκες, καταστράφηκες».

Δείτε το βίντεο

Αναφορικά με το θέμα της απιστίας, ομολόγησε: «Έχω υπάρξει άπιστος. Δεν μπορείς να αφιερωθείς σε έναν άνθρωπο, ανά πάσα στιγμή θα κάνεις μια παρασπονδία».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει παντοτινή αγάπη, αλλά με παρασπονδίες. Η μεγαλύτερη ανοησία είναι να πεις ότι απίστησες. Αυτά δεν τα λες ποτέ, εκτός αν σε πιάσει η αστυνομία στα πράσα. Αλλιώς ποτέ δεν τα λες. Οι παλιοί τα έλεγαν αυτά τα πράγματα; Το κέρατο πήγαινε σύννεφο, αλλά δεν λέγανε ποτέ. Ποτέ, αθώος».

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου σημείωσε: «Μα δεν έχουν και σημασία αυτά. Δηλαδή τους δίνουμε μια σημασία. Είναι σαν να έφαγες ένα γλυκό κρυφά. Δεν έχουν τόση σημασία αυτά. Η σχέση είναι ένα βαθύ πράγμα, ούτε που το θυμάσαι ποτέ. Αρκεί να προσέχεις να μην κολλήσεις τίποτα. Αυτά είναι τα δράματα».

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στην Αθήνα: Νεκρός από μαχαιριές 28χρονος – Παραδόθηκαν δύο αδέρφια

Iron Dome: Πώς ορισμένοι ιρανικοί πύραυλοι κατάφεραν να διαπεράσουν το πιο εξελιγμένο σύστημα αεράμυνας του πλανήτη

Σκάνδαλο με βιασμούς και trafficking απειλεί rich & famous - Ποιοι «τρέμουν» τις αποκαλύψεις για τα πάρτι οργίων του Diddy
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr