Lady Gaga: Είναι σοκαρισμένη από την αποτυχία του Joker - Folie à Deux

Η ομάδα της τραγουδίστριας και ηθοποιού προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή της από την απογοητευτική υποδοχή του νέου έργου

Η Lady Gaga είναι απογοητευμένη από τις αρνητικές αντιδράσεις για το «Joker: Folie à Deux», με την ομάδα της τραγουδίστριας να επιθυμεί τώρα να προωθήσει γρήγορα άλλα σχέδια για να αποσπάσει την προσοχή της από τον σάλο της ταινίας, όπως ισχυρίζονται ειδικοί.

Το σίκουελ του Τοντ Φίλιπς κυκλοφόρησε επίσημα στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου, αλλά παρά τις προσδοκίες, απογοήτευσε, συγκεντρώνοντας μόλις 40 εκατομμύρια δολάρια στο εγχώριο box office, και λαμβάνοντας το χαμηλότερο CinemaScore στην ιστορία των ταινιών κόμικς.

Η Gaga φέρεται να είναι μπερδεμένη με το γεγονοός ότι δεν αγαπήθηκε η ταινία, στην οποία υποδύεται τη Χάρλεϊ Κουίν και ο Χοακίν Φίνιξ επιστρέφει ως Τζόκερ, στον ρόλο που του χάρισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού το 2019.
«Η Gaga έχει εκπλαγεί από την ανταπόκριση στο Joker 2 και είναι σοκαρισμένη που ο κόσμος δεν το λατρεύει μετά την ανταπόκριση που είχε από τους κριτικούς πριν από την πρεμιέρα του», δήλωσε αποκλειστικά μια πηγή στη DailyMail.com.

«Έβαλε τόσο πολύ από την καρδιά της στην ταινία και σέβεται τόσο πολύ τους θαυμαστές των κόμικς της DC», δήλωσε η πηγή και πρόσθεσε: «Η ομάδα της εξετάζει αθόρυβα άλλα πρότζεκτ που μπορούν να αναπτύξουν, καθώς θέλουν να προχωρήσουν από αυτό το συντομότερο δυνατό».

Όμως, παρά την άνευρη υποδοχή από τους θαυμαστές, μια δεύτερη πηγή ισχυρίστηκε ότι δεν την αφήνει να την αποτρέψει από το να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, με την τραγουδίστρια να λέγεται ότι έχει στο μάτι μια ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο.
Η Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν

«Είναι απογοητευμένη που το Joker είναι λίγο πολύ αποτυχία», σημείωσε η πηγή. «Πίστευε ότι αυτή η ταινία θα μπορούσε να της χαρίσει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, ειδικά από τη στιγμή που η πρώτη ταινία ήταν τόσο επιτυχημένη και ο Χοακίν κέρδισε Όσκαρ».

Και συνέχισε: «Θα ήθελε τώρα να πάρει έναν ρόλο στην επόμενη και τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο. Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι αυτή, αλλά θέλει να περάσει από οντισιόν. Θα ασκήσει μεγάλη πίεση για να πετύχει μια συνάντηση μαζί του μόλις παρουσιαστεί ένα σενάριο, θα ήταν ένα όνειρο γι' αυτήν να συμμετάσχει».

Ο Ταραντίνο επρόκειτο να δημιουργήσει το «Movie Critic» που θα ήταν η δέκατη και τελευταία ταινία του, αλλά στις 17 Απριλίου, πηγές δήλωσαν στο Hollywood Reporter ότι το έργο ακυρώθηκε.

Ο διάσημος σκηνοθέτης πιστεύεται τώρα ότι επεξεργάζεται ένα νέο πρότζεκτ που θα σηματοδοτήσει την τελευταία του κινηματογραφική κυκλοφορία.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΦΣΥΝ κατά Κασσελάκη: Θολό το πόθεν έσχες του - Οι γκρίζες ζώνες και οι διαφορές με το excel της Θεσσαλονίκης

Δύο αδέρφια σκότωσαν τον ξάδερφό τους στην Αθήνα, υποστήριξαν ότι τους κακοποιούσε - Δείτε βίντεο του φονικού καβγά

Τα δάκρυα της Τούνη επειδή δεν της επέτρεψαν να επιβιβαστεί σε πτήση για Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr