Άρης Σερβετάλης: Οκτώ φορές που «πείραξε» την εμφάνισή του για τις ανάγκες του ρόλου του

Όλες οι εντυπωσιακές του μεταμορφώσεις στο σανίδι και τη μικρή οθόνη

Ο Άρης Σερβετάλης είναι ένας από τους ηθοποιούς που δεν διστάζει να πειραματίζεται με την εμφάνισή του για να ενσαρκώσει τους χαρακτήρες που αναλαμβάνει.

Όταν εμφανίστηκε στη δημοφιλή κωμική σειρά «Είσαι το ταίρι μου» όπου υποδύθηκε τον Λάζαρο και ουσιαστικά έγινε γνωστός σε ένα πιο ευρύ κοινό, ο ηθοποιός με το εκκεντρικό στιλ μοϊκάνας έδωσε χιούμορ και ζωντάνια στον ρόλο του. Τα τελευταία χρόνια αν κι έχει στραφεί σε πιο δραματικές παραγωγές στον κινηματογράφο και το θέατρο, συνεχίζει να υιοθετεί διαφορετικά στιλ και κουρέματα για να αποδώσει κάθε ρόλο με ακρίβεια.

Με αφορμή την τελευταία του παράσταση «Η Καρδιά του Σκύλου», όπου επαναλαμβάνει για δεύτερη χρονιά ο ηθοποιός, ακολουθούν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή του ο Άρης Σερβετάλης.

1. Είσαι το ταίρι μου (2001)
Ο ηθοποιός έγινε γνωστός από τον ρόλο του Λάζαρου στην κωμική σειρά «Είσαι το ταίρι μου». Ο Άρης Σερβετάλης είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη σκηνή που εμφανίστηκε στη σειρά, εξαιτίας της μοϊκάνας που είχε επιλέξει για τον ρόλο του.


2. Αχαρνής (2015)
Στην πολιτική κωμωδία του Αριστοφάνη «Αχαρνής» στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου η αλλαγή στην εμφάνισή του είχε εντυπωσιάσει τους θεατές.

3. Οπερέττα (2017)
Στο Εθνικό Θέατρο με την παράσταση «Οπερέττα» εμφανιζόταν κοντοκουρεμένος και με μουστάκι για τις ανάγκες του ρόλου του.


4. Ο άνθρωπος του Θεού (2021)
Στην ταινία ο ηθοποιός υποδύθηκε τον Άγιο Νεκτάριο, αφήνοντας μακριά μαλλιά και γένια στο πρόσωπό του.
5. Περιμένοντας τον Γκοντό (2020)
Πριν 4 χρόνια, ο ηθοποιός εμφανίστηκε ξανά αγνώριστος για τις ανάγκες της παράστασης «Περιμένοντας τον Γκοντό» στο Ηρώδειο.
6. Ορέστης (2021)
Στον «Ορέστη» του Ευρυπίδη ο Άρης Σερβετάλης έκανε καρέ τα σγουρά μαλλιά του, ξυρίζοντας τα γένια στο πρόσωπό του.

7. Βατράχια του Αριστοφάνη (2023)
Ο ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει στην Επίδαυρο με ξυρισμένο το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλιού του, αφήνοντας γένια στο πρόσωπό του.

8. Η καρδιά του σκύλου (2024)

Ο Άρης Σερβετάλης επιστρέφει για δεύτερη χρονιά με την Καρδιά του Σκύλου του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ στο Θέατρο Κιβωτός, με μία αλλαγή στα μαλλιά του που εντυπωσίασε ξανά.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση: Το Ισραήλ έχει το momentum για να πολεμήσει με όλους τους εχθρούς του - Ο ρόλος Τουρκίας και Ρωσίας

Η Οδύσσεια δύο παιδιών ανάμεσα στη μάνα Playmate και τον πατέρα κροίσο

Κοινό Πάσχα κάθε χρόνο για Ορθόδοξους και Καθολικούς, κοντά σε συμφωνία οι δύο Εκκλησίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr