Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Θεωρώ υπερβολικό που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή

Κάποιες φορές είναι ενοχλητικό, ειδικά όταν περνάς μια δύσκολη περίοδο στη ζωή σου ή κάτι που δεν θέλεις να μοιραστείς, ανέφερε

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρέθηκε σε βραδινή εκδήλωση, όπου μίλησε για το γεγονός ότι η προσωπική της ζωή εκτείθεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κάποιες φορές θεωρώ υπερβολικό που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, αλλά προσπαθώ να το διαχειριστώ, όπως κάθε άλλο κομμάτι. Όταν εκτίθεσαι στα Μέσα είναι φυσικό και επόμενο να συμβεί. Κάποιες φορές είναι ενοχλητικό, ειδικά όταν περνάς μια δύσκολη περίοδο στη ζωή σου ή κάτι που δεν θέλεις να μοιραστείς. Καμιά φορά με πιάνετε εξαπίνης και λέω πράγματα που κανονικά δεν θα έπρεπε να πω».

Δείτε το βίντεο

Και πρόσθεσε: «Οπότε, σίγουρα έχω μετανιώσει, σίγουρα θα μπορούσα να έχω διαχειριστεί live συνεντεύξεις τελείως διαφορετικά. Αλλά τι να κάνω που είμαι αυθόρμητη και παρορμητική και μου φεύγουν. Αν μπορώ να πω κάτι για μένα, όταν χωρίζω, είναι ότι λειτουργώ με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο και αντί να κλειστώ στον εαυτό μου, συνήθως γίνομαι πιο κοινωνική και προσπαθώ να περάσω καλά».

Ειδήσεις σήμερα:

Πανικός στη Φλόριντα για τον Μίλτον: Περιμένουν πάνω από 5 μέτρα ύψος νερού - Δραματικές εικόνες από την εκκένωση

Σκάνδαλο στο τουρκικό ποδόσφαιρο: 24χρονη διαιτητής κατηγορείται για sex tape με 61χρονο παρατηρητή διαιτησίας

To σέξι βίντεο της Πάρις Χίλτον που τρέλανε την Λόρεν Σάντσεζ και άρεσε στην Τζέσικα Άλμπα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr