Iωάννα Τούνη σε δημοσιογράφο: Έχω μιλήσει στα social media όπου δεν υπάρχει όλη αυτή η κιτρινίλα από το συνάφι σας

Δείτε την πρώτη αντίδραση μετά τα σχόλια που έγιναν μετά το περιστατικό στο αεροδρόμιο και το βίντεο όπου τα έβαλε με τηλεοπτικές εκπομπές και παρουσιαστές 

Η Ιωάννα Τούνη έκανε κάποιες σύντομες δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» μετά το περιστατικό που είχε με την αεροπορική εταιρεία και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν.

Η Instagrammer επισήμανε ενοχλημένη στον δημοσιογράφο που την περίμενε στο αεροδρόμιο, ότι έχει ήδη εκφράσει την άποψή της μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media. Παράλληλα, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό «τέρας» που της απέδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αρκέστηκε να του ευχηθεί υγεία.

«Ό,τι σχόλια είχα, τα έχω κάνει στα προσωπικά μου social media όπου δεν υπάρχει όλη αυτή η κιτρινίλα που υπάρχει στο συνάφι σας. Πάω να δω τον γιο μου, να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε αρχικά.

Σε ερώτηση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, πρόσθεσε: «Να είναι καλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Να είστε καλά όλοι».

Δείτε το βίντεο


Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το περιστατικό στο αεροδρόμιο έγινε αντικείμενο σχολιασμού, επισημαίνοντας ότι όσοι το κρίνουν, θα έπρεπε πρώτα να έχουν ακούσει όλες τις πλευρές: «Το πέσιμο στο αεροδρόμιο δεν είναι το αγαπημένο μου κομμάτι. Όπως και να έχει, έχω τοποθετηθεί στα δικά μου social media. Για να έχετε λόγο να κρίνετε οποιοδήποτε συμβάν, πρέπει για αρχή να το ακούσετε, οπότε ας κάτσει ο οποιοσδήποτε στο πάνελ και μιλάει για εμένα και την παρέα μου να δει το περιστατικό. Γιατί είμαι σίγουρη από τα αποσπάσματα που έχω ακούσει, ότι δεν το έχετε ακούσει για να μιλήσετε γι’ αυτό».

Τέλος, απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα για το αν θα προχωρήσει νομικά εναντίον της αεροπορικής εταιρείας.

Το βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη για όσους την κατέκριναν για τη στάση της

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ένα βίντεο στο TikTok, όπου αναφέρθηκε στους παρουσιαστές που σχολίασαν την αντίδρασή της με το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο:

«Απάντηση σε όλες τις πρωινές – πανηγυρτζίδικες – εκπομπές, με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ, οι οποίοι σχολίαζαν ότι εμείς απαιτούσαμε προτεραιότητα, γιατί είμαστε διάσημοι ή πλούσιοι… όχι δεν απαιτούσαμε τίποτα τέτοιο. Ανθρώπινα μόνο, σαν να είμαστε ο κανείς και ο πουθενάς, που αυτό είμαστε εκεί πέρα, ο πουθενάς είμαστε, δεν προφασιστήκαμε ούτε ποιος είμαι εγώ, ούτε τίποτα. Ήμασταν στην ώρα μας, έξω από το Gate, είχαμε πληρώσει το εισιτήριο είτε 5 ευρώ είτε 15 είτε 105 ευρώ είτε 1200 ευρώ και έπρεπε να επιβιβαστούμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ… Χεστ@τε».

Το περιστατικό στο αεροδρόμιο με την Ιωάννα Τούνη και την παρέα της
Βίντεο στο TikTok, στο οποίο κλαμένη περιέγραψε την περιπέτεια που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με την αεροπορική εταιρεία με την οποία ειχε προγραμματίσει να ταξιδέψει από το Λονδίνο στην Θεσσαλονίκη, είχε δημοσιεύσει η Ιωάννα Τούνη.


«Με συγχωρείτε αν δεν σας αρέσουν αυτά, είμαι πολύ συγχυσμένη» ακούγεται να λέει στο βίντεο με την ίδια να αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Είναι όλοι εκεί και επιβιβάζονται, τρέμει το χέρι μου σόρι» είχε πει, ενώ έδειχνε το αεροπλάνο στο οποίο δεν της είχαν επιτρέψει να επιβιβαστεί.

Όπως σημείωσε στη λεζάντα του βίντεο «συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαίω και έχω φουλ ένταση και νιώθω πολύ αδικημένη… Η καταχρηση εξουσίας ειναι αυτό που με νευριαζει πιο πολύ απο την ταλαιπωρία και τα χρηματα που θα ξοδέψω για να φτάσω καποια στιγμή σπίτι μου…».

Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του διαμερίσματος

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια - Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Bitcoin: Έλυσε το HBO το μυστήριο με τον ιδρυτή του; - Ποιος είναι πίσω από τον «Satoshi Nakamoto»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr